Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nyaggat anyukám állandóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyaggat anyukám állandóan hogy szoknyában menjek randira és csinosan?

Figyelt kérdés
Farmert szoktam felvenni sportosan öltözködöm mert így érzem jól magam és ezt tudja a pasi is. Már 2szer találkoztunk ő is inkább sportosan öltözködik. Jó szép a szoknya de nem szeretem nem hordom csak akkor ha muszáj.
2020. márc. 1. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
mert mar el akar zavarni hazulrol
2020. márc. 1. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Lehet azt akarja hogy lefagyjanak a lábaid ebben a hidegben.
2020. márc. 1. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Mert ha akcióra kerül a sor a szoknyát csak fel kell húzni és nem kell perceket vesztegetni a fel és levételével mint ha nadrágban lennél. Vaaaaaagy lehet csak simán régi módi az anyud, döntsd el te melyikben ismersz rá jobban.
2020. márc. 2. 00:15
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Unokát akar
2020. márc. 2. 06:30
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Hány éves vagy???

Én jó régen randiztam utoljára, de anyukám soha nem válogatott nekem ruhát a randira. Felőle mehettem volna gumicsizma, térdzokni, forrónadrág kombóban is, az sem érdekelte volna.

De ha anyudat érdekli, hogy miben mész, akkor több lehetőség van:

1. szimpi a pasas, azt akarja, hogy elköltözz végre és elkezd az unoka projektet-ha szép labad van, mutogasd, így könnyebben fog menni. (Vagy ahogy már mondták is, ha jól sikerül a randi, könnyebb a szoknyával bánni, mint megszabadulni egy nadrágtól)

2. nem szimpi a pasas, ha nincs szép labad, akkor majd jól elriasztod.

2020. márc. 2. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
Fel a szoknyát, le a bugyit.
2020. márc. 2. 08:15
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Had szagoljam meg a nunit
2020. márc. 2. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, anyukád csak szeretné ha csinos lennél a randin, és tetszenél a barátodnak, hogy rád figyeljen, szépnek tartson és titkon ne a plázacicákat lesse. Persze nem azt modnom, hogy mindenképpen szoknyában menj, de ne is úgy mintha csak suliba felkapnál valamit. Mehetsz egy normálisabb farmerben, de ne sportcipővel, enye smink, frizura stb és mindjárt nyerő vagy a srácnál.
2020. márc. 2. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!