Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Odavagyok egy lányért, állandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odavagyok egy lányért, állandóan csak rá gondolok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves a lány, én pedig 21. Találkoztunk 2x. Értjük egymást. Szeretne velem lenni, én is vele. Állandóan rám gondol, én is ő rá. Jól érzi magát velem, én is vele. Ezen a héten nem tudok vele találkozni mert munkába járok, délutános vagyok sajnos. Elmondtam neki, hogy szeretnék tőle többet, ő azt mondta, hogy időre van szüksége. Nagyon megkedvelt engem.

Hogyan szerezzem meg őt? Nagyon vonzódom hozzá. Odavagyok érte. Kérlek szépen adjatok tanácsokat.

2019. dec. 3. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem már letisztáztátok, ami lényeges, innentől csak próbálj beszélgetni vele, esetleg finoman kedveskedni, udvarolni neki, de semmiképp se legyen nyomulás. A lényeg, hogy továbbra is éreztesd vele, hogy kedveled, mint ember, szívesen beszélgetsz vele, de mindezt úgy, hogy ne érezze úgy, hogy gyorsan döntenie kell, vagy bármi ilyesmi.

Pl. kérdezd meg a napjáról, kérdezz sokat róla (mindenki szeret magáról beszélni :D ), illetve mesélj neki magadról, kidomborítva az előnyösebb tulajdonságaidat, de rosszabakat is érdemes olykor felhozni, lehetőleg kissé elviccelve a dolgot. Legyél nyitott és pozitív, őszinte és magabiztos, amennyire csak tőled telik. Próbálj meg nyugodt és elégedett lenni a hétköznapjaiddal, az életeddel, és ezt közvetíteni felé. Közben ne vidd tulzásba a dolgot, érezze, hogy érdekel téged, de azt is, hogy hagysz neki szabadságot és levegőt. Arany középút.

Persze ezek csak az én általános tanácsaim, nekem ezek biztosan szimpatikusak lennének, de nincs két egyforma kapcsolat és két egyforma lány.

Hajrá, drukkolok nektek! :D

26/N

26/N

2019. dec. 3. 23:25
 2/2 A kérdező kommentje:

23:25: Csak tudod beszélgetni vele, és mikor? Egész héten dolgozom, ő pedig iskolába jár. Lesz a születésnapja, mit vegyek neki? Egy szál rózsa jó lesz? Szereti a Hawaii pizzát, oda őt elhívnám. Csak tudod szeretném, hogy legyen az a szikra.

Napjairól kérdezek mindig. Az a gond, hogy ő én tőlem nem kérdez semmit, hogy engem mi érdekel stb, akkor mégis hogyan meséljek magamról? Az a gond, hogy zárkózott vagyok, de őszinte.

De hogyan tudhassam magamhoz láncolni a lányt? Úgy szeretnék vele lenni, de nincs mikor ezen a héten, megőrülök.

2019. dec. 4. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!