Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha gyakran vesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha gyakran vesz titeket körül sok nő, mi alapján választotok?

Figyelt kérdés

Mondjuk sok szép és kedves lány egy időben van körülöttetek. (edzés/munkahely/tábor/buli/stb.) Ilyenkor mi a döntő szempont, ami alapján az egyikük jobban kezd tetszeni, mint a többi?

Vagy úgy is kérdezhetném, mivel lehet ilyenkor kitűnni?

Köszönöm a segítséget, hasznos lenne. :)

2020. jún. 19. 16:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerencsére engem az intelligens, művelt nők vonzanak, ezért a buta, az hiába tűnik messziről vonzónak, hamar elveszíti az érdeklődésemet.

Nem is tudok szépnek látni egy buta nőt.

Majdnem igazad adnék annak, hogy a legszebb nők nem jók az ágyban. De nem lehet így általánosítani. Ért már csalódás ilyen téren, de a legjobb szeretkezéseim egy igazán gyönyörű nővel voltak.

A kérdésre válaszolva:

Hiába vesz körül sok vonzó nő, csak egy-kettő lesz, akivel megértjük egymást. Más lenne a helyzet, ha csak meg akarnám dönteni.

2020. jún. 19. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"És egyébként aki a túl jó nő kategóriában van, az miért off alapból?"

1-es voltam.

Mert nem tudom mellettük magamat adni. Van az ilyen nőknek egy nagyon erős kisugárzásuk, ami fölém tornyosul. Ezt nehéz jól leírni, mert csak egy érzés.

2020. jún. 19. 20:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Nőként válaszolok a "túl jó nő"-s kommentre:

Egyébként tényleg sokszor hallottam ezt pasiktól, hogy a fullos nők nem jók az ágyban, mert nem teszik oda magukat, nem aktívak annyira, passzívak stb. Vagy beképzeltek, figyelmetlenek, önzők, stb.

- Itt egyébként van egy ki kapu: aki tiniként csúnya volt, és felnőttkorára lett szép, az a legjobb, ő nem lesz ez a kategória. ;)

2020. jún. 20. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!