Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha gyakran vesz titeket körül sok nő, mi alapján választotok?
Mondjuk sok szép és kedves lány egy időben van körülöttetek. (edzés/munkahely/tábor/buli/stb.) Ilyenkor mi a döntő szempont, ami alapján az egyikük jobban kezd tetszeni, mint a többi?
Vagy úgy is kérdezhetném, mivel lehet ilyenkor kitűnni?
Köszönöm a segítséget, hasznos lenne. :)
Szerencsére engem az intelligens, művelt nők vonzanak, ezért a buta, az hiába tűnik messziről vonzónak, hamar elveszíti az érdeklődésemet.
Nem is tudok szépnek látni egy buta nőt.
Majdnem igazad adnék annak, hogy a legszebb nők nem jók az ágyban. De nem lehet így általánosítani. Ért már csalódás ilyen téren, de a legjobb szeretkezéseim egy igazán gyönyörű nővel voltak.
A kérdésre válaszolva:
Hiába vesz körül sok vonzó nő, csak egy-kettő lesz, akivel megértjük egymást. Más lenne a helyzet, ha csak meg akarnám dönteni.
"És egyébként aki a túl jó nő kategóriában van, az miért off alapból?"
1-es voltam.
Mert nem tudom mellettük magamat adni. Van az ilyen nőknek egy nagyon erős kisugárzásuk, ami fölém tornyosul. Ezt nehéz jól leírni, mert csak egy érzés.
Nőként válaszolok a "túl jó nő"-s kommentre:
Egyébként tényleg sokszor hallottam ezt pasiktól, hogy a fullos nők nem jók az ágyban, mert nem teszik oda magukat, nem aktívak annyira, passzívak stb. Vagy beképzeltek, figyelmetlenek, önzők, stb.
- Itt egyébként van egy ki kapu: aki tiniként csúnya volt, és felnőttkorára lett szép, az a legjobb, ő nem lesz ez a kategória. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!