Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha gyakran vesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha gyakran vesz titeket körül sok nő, mi alapján választotok?

Figyelt kérdés

Mondjuk sok szép és kedves lány egy időben van körülöttetek. (edzés/munkahely/tábor/buli/stb.) Ilyenkor mi a döntő szempont, ami alapján az egyikük jobban kezd tetszeni, mint a többi?

Vagy úgy is kérdezhetném, mivel lehet ilyenkor kitűnni?

Köszönöm a segítséget, hasznos lenne. :)

2020. jún. 19. 16:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Elmegyek egy táncos buliba, ott van sok nő. Három kategóriába esnek:

1. nem érdekel (másik korosztály, nem jön be, stb.)

2. túl jó nő

3. ő megfelelő

No, a 3. kategóriába sokan esnek, így szépen elkezdem felkérni őket. Tánc közben figyelem a kisugárzását, illetve, hogy hogyan hat rá az enyém. Ha látom a kémiát, beszélgetek vele és elkérem a számát. Utána már nem keresgélek tovább.

Tehát: bejön, érzem, hogy hatással vagyok rá, jó kisugárzása van

2020. jún. 19. 16:40
 2/13 A kérdező kommentje:

Huuu köszi! :)

És egyébként aki a túl jó nő kategóriában van, az miért off alapból?

2020. jún. 19. 16:44
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Akiben van valami plusz és megfog, azzal kezdek.
2020. jún. 19. 16:54
 4/13 anonim ***** válasza:
39%

Intelligencia alapján. Felőlem nézhet ki barmilyen jól ha buta kiábrándító.

"És egyébként aki a túl jó nő kategóriában van, az miért off alapból?"

Mert egyrészt buta mint a tök, másrészt a jó nők szexben nagy nullak, csak fekszik mint egy deszka. Megszokta hogy eleg a külső és semmit nem kell tennie. Életem legjobb dugásai átlag nőkkel voltak.

2020. jún. 19. 16:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha valamelyikkel egy párt alkotunk, akkor szerintem egyértelmű.

Ha nem, akkor pedig az, aki a leginkább való hozzám. Aki mellett a leginkább azt érzem, hogy egy csapat vagyunk, jó vele, nem irritál, érdekelnek azok a dolgok, amikről beszél. Akivel meglehetnek a közös dolgaink és ja, ez egy szint felett messze nem azon múlik, hogy a számomra szépből melyik a szebb. Ezt az ember érzi. Meg én sem vagyok feltétlenül egy matyóhímzés, ha jobb nő lenne, mint én pasi, az nem feltétlenül hatalmas extra, hanem inkább szakadék

2020. jún. 19. 17:18
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
4 szóval aki egy adott szintnél jobban néz ki, az buta, mint a tök, másrészt a szexben nulla. milyen alapon is várod el azt a bizonyos intelligenciát?
2020. jún. 19. 18:08
 7/13 anonim ***** válasza:
23%

6# Nyilván nem igaz mindenkire de alapvetően ez a jelenség megfigyelhető, sima biológiai oka van. A jól kinéző nők vagy férfiak elsősorban a testükkel boldogulnak az életben (nem prostitúciót értek ez alatt), a jó kinézet egy hatalmas előny ismerkedési és szex szempontból, nem kell érte megdolgozniuk mint az átlagos férfiaknak/nőknek elég csak végig menni a kifutón és szabadon válogathat. És mivel ez adott, a külsejével is sikeres, nincs rá semmi oka hogy az eszével is hódítson, mert ki van nyalva a kis fenekük.

30 fölött vagyok széles a baráti köröm ismerkedtem és együtt voltam mindenféle nővel és én ezt tapasztaltam. Szinte kivétel nélkül a jó nők nem tettek bele semmit csak várták hogy történjenek a dolgok, majd te lépsz, majd te mozogsz, majd te és te... az átlag nő sokkal kezdeményezőbb volt minden téren. Nem általánosítani akarok csak a jelenségre felhívni a figyelmet ami létezik.

2020. jún. 19. 18:25
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Hogy te mekkora köcsög vagy 7-es. A neked túl jó nők között ugyanannyi az intelligens, de ők majd hozzájuk illőekkel lesznek ha megengeded. Akadj már le a szép nőkről, nem ismered őket, közöd nincs hozzájuk, az 1-2 besikerült eseteden kívül. Eleinte fekszik mint egy darab fa, egy fiatal szép csaj, lehet tapasztalatlan, de neked akkor nem átlag nő kell hanem tapasztalt ribi.
2020. jún. 19. 18:41
 9/13 anonim ***** válasza:
25%
9# Ahol elfogynak az érvek jön a személyeskedés, zug pszichológia (közöd nincs hozzá), az általánosítást kikéred de te meg a tapasztalt nőket általánosítod le és ribiknek hívod őket, szép be is bizonyítottad az igazam a szinteddel, még érvelni se tudsz intelligensen, csak hisztizel.
2020. jún. 19. 18:45
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

"neked akkor nem átlag nő kell hanem tapasztalt ribi"

Ugyan hol hangzott el ebben hogy bármi bajom lenne az átlag nőkkel, és ők lennének ribik? Nem, azt jelenti ez a mondat, tudod szép sorban a szavak egymás mögött, hogy neked nem átlag nő kell hanem ribi. A hisztidtől már a gondolkodás se megy? :)

2020. jún. 19. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!