Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól érzem hogy valami nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem hogy valami nem stimmel a férfival? Elmennétek első randira ezek után?

Figyelt kérdés
Neten ismertem meg pár napja. Már pár óra chat után elvarta hogy beszéljünk telefonon, amibe bele is egyeztem, jó ha az ember hallja a másik hangját, beszedstilusat mielőtt találkozóra kerül a sor. Jól elbeszelgetttünk, nem is volt gond. Viszont azóta naponta hívogat, és erőlködik, hogy ő úgy akar beszélgetni, mert úgy jobb, írásban nem ér semmit. Tegnap nem volt kedvem, időm, és erre ilyen szöveget írt hogy jó akkor szia, így nem lehet ismerkedni. Ezen meglepōdtem hogy mi baja. És erre azt írta hogy aki fontos neki, annak alap hogy hallani akarja a hangját egy fárasztó nap után. Fontos?? 4 napja beszélgetünk neten, egy idegen, soha nem láttuk egymást sehol. A másik, hogy egyik nap feljött beszélgetés közben hogy épp szüleimnél vagyok és iszogatunk vacsi mellé (nekem hétköznap vannak pihenő napjaim sokszor), erre teljesen kiakadt. Hogy nő létemre én iszok, hétköznap? És ilyen kérdéseket tett fel hogy hanyasig szoktam inni magam, alkoholproblémàm van? Teljesen meglepōdtem, de erőt vettem magamon és higgadtan válaszoltam, hogy nem és nem. Majd rakerdeztem hogy ezek szerint ő nem fogyaszt alkoholt, azért zavarja ez? Azt mondta dehogynem, szokott inni, de az màs. Totál úgy jött le hogy azért más mert ő férfi, persze ezt nem mondta ki. Mára volt randink megbeszélve, de az elmúlt napok tapasztalatai után nem tudom elmenjek e. Én vagyok hisztis, túlaggódós és adjak egy esélyt ennek a dolognak?
2020. jún. 19. 10:19
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát már most kérdőre von akkor mi lesz később?

Szerintem jól érzed a dolgot, hogy nem kell erőltetni.

F

2020. jún. 19. 10:25
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Fhuuu nem, én soha nem találkoznék vele ezek után, szerintem le is tiltanám a helyedben
2020. jún. 19. 10:26
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Lol szerintem engedd el. :D
2020. jún. 19. 10:27
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
4 nap után, ez a viselkedés nekem is nagyon nyomasztó lenne, azt érezném, hogy rám telepedik. Szerintem felejtős.
2020. jún. 19. 10:28
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős.
2020. jún. 19. 10:29
 6/36 anonim ***** válasza:
96%

Ne viccelj már, ezek után szépen udvariasan megírnám neki, hogy esélytelen a dolog és utána letiltanám mindenhonnan, ugyanis lefogadom, hogy támadni fog az elutasításra, ne hagyd magad.

Hallgass a megérzéseidre, ebben maximum sérülhetsz.

2020. jún. 19. 10:30
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Hú hát nekem ez ijesztő. Mint ahogy előttem is mondták, én tiltanám. Megmondhatod neki, hogy miért, de számíts rá, hogy bekattan kicsit.

Nem aggódod túl, ez akkora piros jelzés, mint a ház.

2020. jún. 19. 10:32
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj el.
2020. jún. 19. 10:34
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Mentalisan zavart.

En is belegutottam màr nem egy hasonloba.

Es csori felregizett ujra mas nevvel hogy tiszta lappal tudjon nalam indulni es visszafogja magàt. De par üzenetvaltas utàn megint megjelentek a fobiài. Es megint tiltva lett.

Nem egy eset. Nagyon sok a sèrült a neten.

2020. jún. 19. 10:42
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
*belefutottam
2020. jún. 19. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!