Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az 1. és 2. randi után is a srác írt először, akkor nekem is 'illene' már?
Nem játszmázni akarok, nem erre irányul a kérdés, csak voltak már rossz tapasztalataim ezzel kapcsolatban.
Amikor én is nagyon lelkes voltam, én is kerestem a srácot, utána mindig az volt, hogy elkezdtek lesz**ni, pedig tapadós azért nem voltam.
Ezzel a sráccal már régebb óta beszélünk, és mostanában már találkoztunk 2x is, de a csetelés alatt én is volt, hogy írtam először, meg élőben is kimutattam, hogy érdekel.
De ezzel kapcsolatban bizonytalan vagyok, hogy vajon várja-e, hogy én is kezdeményezzek, vagy az elején inkább ne, és hadd vadásszon.
Szerintetek?
Te vagy az, aki minden randija után kérdéseket tesz fel? Kicsit az önértékeléseden javítani kéne, mert úgy tűnik van mit.
Ha te vagy az: annyira nem kell vadásznia, hisz már megkapott. Másrészt felnőtt ember vagy annyira, hogy egy ilyen szintű döntést meghozz. Hány évesek vagytok egyáltalán?
De, hogy érdemben is válaszoljak a kérdésedre, egy kapcsolatban nincs olyan, hogy "illik", ha írni akarsz neki írj, ha nem akkor várj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!