Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyakori, hogy a lányok meghara...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori, hogy a lányok megharagudnak/megsértődnek, ha ismerkedéskor nem elég gyorsan mennek a dolgok?

Figyelt kérdés
nem ír annyit a pasi amennyit szeretnétek, nem hív el időben randira, ritkán irogat... és ti megsértődtök, vagy megharagudtok. De olyannyira, hogy nem is adtok neki többé semmilyen esélyt. Ez gyakori a lányoknál?
2020. jún. 5. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem harag kérdése. Egyszerűen ha azt érzem a másik nem érdeklődik hát elköszönök. Egy kapcsolat közös érdeklődésen kéne alapuljon. Ahogy én nem várom hogy fussanak utánam úgy én se fogok senkit körbeudvarolni. Vagy akar valamit az illető vagy nem. Olyan nincs hogy is-is.
2020. jún. 5. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:
17%
Ha annyi szociális érzék nem szorult beléd, hogy felmérd, kinek mi gyors és mi nem, akkor igen. A bunkókat és a szociális analfabétákat én is utálom, mint a büdösszart. Nem fogok velük szarakodni, ha maguktól nem érzik...
2020. jún. 6. 02:55
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Ha azt erzem nem erdeklem igazan, akkor nem megsertodom, hanem megirom neki, hogy latom ot nem annyira erdeklem, igy nem zavarom tovabb. Nem latom ertelmet annak, hogy allandoan en irjak aztan a masik meg fel meg egy nappal kesobb valaszol. Pont most volt egy ilyen pasi, igaz en irtam ra ismerkedesi jelleggel, de nem igazan erdekeltem, szoval megirtam neki, hogy ne haragudjon, de latom ot ez a beszelgetes nem igazan erdekli, ugy hogy nem irok mar neki.
2020. jún. 6. 06:08
 4/4 anonim ***** válasza:
72%

Hát, pl. ha a pasi dolgozik állítólag, de mindig rögtön tud válaszolni, nekem az a gyanus...

Igazaból, ha lekokmunikálja, hogy most dolgozik, most a haverjaival van, most ráér stb, akkor oké a dolog. Cserébe ne várja el, hogy én is nonstop elérhető legyek.

Amúgy, ha nehezen találunk chatelésre időt az elején, de ténylef stimpik vagyunk egymásnak, akkor menjünk el egy randira, akár 2-3 nap chatelés után, aztán kiderül, hogy van-e értelme időt keresni a másikra.

2020. jún. 6. 06:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!