Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mennyire normális, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire normális, ha az exem meg a mostani srác is egyből letamadott?

Figyelt kérdés

Nem azonnal mármint, hanem úgy értem, hogy amikor már a lakásban voltunk, és leultunk a kanapéra, akkor azonnal le is smaroltak.

Bajnak nem baj, nyilván az jó dolog, ha ennyire kíván valaki, meg nekem is bejottek, jó volt az egész, csak kicsit meglepőnek találom ezt, semmi beszélgetés vagy bor, stb.

A kisugárzásom lenne ilyen esetleg?

Mert nem csináltam semmit, semmi utalás vagy ilyesmi.

2020. jún. 5. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is meg kellett tanulnom, mert én is ilyen naiv típus voltam 😅

Ha felmész a lakására (pl. egy kávé után) azzal már azt jelzed, hogy neked is oké a dolog, szimpi a csávó, hogyha a szex nem is, de azért valami biztosan.

Ha pedig eleve csak lakás randiról van szó (pl. "mit szólnál, ha főznék valamit?" vagy "arra gondoltam megnézhetnénk egy filmet" stb), akkor abba nem érdemes az elején belemenni, hacsaknem szexet akarsz Te is.

Amúgy nem tudom hány éves vagy, de első randin azért a csók tök normális, ha megvan a szimpátia, kávézóban, sétálás közben stb is.

2020. jún. 6. 06:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1 mondja, ha felmesz hozza vagy felhivod magadhoz, onnan már jelzed neki, hogy te is szeretnél többet. Így ne csodálkozz, ha rád nyomul.
2020. jún. 6. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hany evesek vagytok? Ha lakasra mentel, mit vartal? Ha meg meg beszelgetni sem beszelgettek veled elotte, az nekem nem lenne hizelgo. Egybol radugrott, mert ki volt ehezve, nem azert, mert neked szolt, hogy milyen jo vagy, de mindegy... Ne legyel mar ilyen naiv, nem csoda, hogy ilyenekbe akadsz bele.
2020. jún. 6. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!