Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális is ez a csávó szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális is ez a csávó szerintetek?

Figyelt kérdés

Én még nem is hallottam ilyet, hogy Tinderen valaki ilyet ír:

Ő:Szia, sajnos nem beszélek angolul, csak magyarul.

Én:Hi, Which kind of relationship are you seeking for here?

Ő:I want to have a relationship.A real one. But without sex!

Én:Why without sex?

Ő:Too much sex in my life. Gotta detox it outta my life. But you don’t want as well, don’t you?

Most ha valaki az igazival van, azzal foglalkozik. Nem? És szexel is. Vagy úgy gondolja, hogy lesz egy lelki társa és szexel össze vissza?

OMG

Milyen pasi lehet az ilyen? És még le is írja, hogy túl sok szex van az életében. Bizalomgerjesztő 🙄

2020. máj. 7. 08:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
A mai anhol leckéd?
2020. máj. 7. 08:56
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ebbol az jon le, hogy nem most van tul sok szex az eleteben, hanem volt egy ilyen idoszaka, hogy osszevissza dugott es szeretne kicsit lazitani. Fura, de mindenfele emberek vannak.
2020. máj. 7. 08:57
 3/15 anonim ***** válasza:
39%
Trükkös. A nők összezavarása egy PUA trükk. 😄
2020. máj. 7. 09:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira nem szexel mint amennyire nem tud angolul vehetsz e vödör síkosítót.
2020. máj. 7. 09:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Mármint csak angolul beszél, de tökmindegy...Én nem hiszem, hogy ez a faszi normális lenne. Azt mondta a barátnőm,most, hogy elküldtem neki a profilt, hogy ezzel a taggal ő is beszélt 2 nappal ezelőtt. Neki meg azt írta, hogy csak szexet keres, nem keres komoly kapcsolatot, mert az életének olyan szakaszában van, ami egy rossz periódus és a szexben feszültség levezetésre talál. És, hogy nem tudja kitárni a szívét meg szerelmet adni. 2 nap múlva meg nekem a szöges ellentétjét írja... :o
2020. máj. 7. 09:11
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem mi a gond, hagyd a fenébe....mit rugózol ezen annyira???
2020. máj. 7. 09:24
 7/15 anonim ***** válasza:
68%

Drága kérdező! Van aki fordított módszerrel dolgozik. Hidd el, hogy nagyon hatékony.:) Főleg azért, mert különleges és a kevésbé tapasztalt embereket arra sarkalja, hogy a szexmentes életét megváltoztassa.

Eleve hazudott abban, hogy nem beszél angolul, ezt egyből be is szoptad.

Egyértelmű, hogy dugópajtit keres, ha ez nem jött le azonnal, akkor még nem vagy elég tapasztalt.

2020. máj. 7. 09:26
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem tetszik jöhetsz hozzám.
2020. máj. 7. 09:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Miből látszik, hogy dugópajtit keres?
2020. máj. 7. 09:39
 10/15 A kérdező kommentje:

*Ezt én írtam rosszul, mert ezt írta:

Ő:Szia, sajnos nem beszélek magyarul, csak angolul.Igaz ezt magyarul írta.

2020. máj. 7. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!