Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális is ez a csávó szerintetek?
Figyelt kérdés
Én még nem is hallottam ilyet, hogy Tinderen valaki ilyet ír:
Ő:Szia, sajnos nem beszélek angolul, csak magyarul.
Én:Hi, Which kind of relationship are you seeking for here?
Ő:I want to have a relationship.A real one. But without sex!
Én:Why without sex?
Ő:Too much sex in my life. Gotta detox it outta my life. But you don’t want as well, don’t you?
Most ha valaki az igazival van, azzal foglalkozik. Nem? És szexel is. Vagy úgy gondolja, hogy lesz egy lelki társa és szexel össze vissza?
OMG
Milyen pasi lehet az ilyen? És még le is írja, hogy túl sok szex van az életében. Bizalomgerjesztő 🙄
2020. máj. 7. 08:55
11/15 anonim válasza:
Ilyen jóképű, hogy nem egyből törölted a ptsába, hanem még rajta gondolkozol és folytatod is vele a beszélgetést?
12/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nincs fenn az arca 😆
2020. máj. 7. 09:51
13/15 anonim válasza:
Jézusom ettől az "angolságtól" megfájdult a fejem. Mit foglalkozol te ezzel? Nem mindegy?
14/15 anonim válasza:
Nem is biztos hogy az akinek mondja magát, csak valahonnan letöltött egy vagy több képet egy pasiról, és így hülyíti a nőket.
15/15 anonim válasza:
ja arc nélkül csinálja. Csak egy hülye aki nem tudja mit jelent a társkereső oldal fogalma. Arc nélküli hazudozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!