Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire normális így? Mi! Lyen tanácsot mondhatnék neki?

Figyelt kérdés

A barátnőm ma tanácsot kért tőlem a párkapcsolatát illetően, és őszintén nem akartam meg bántani, így elmondtam a véleményem finoman, de számomra fura a helyzetük. November óta randizik egy sráccal(26) aki elég tehetős. Ez nagyon bejön a barátnőmnek(22). Kocsi, ide-oda csavargás minden héten haverok stb jellemzi a gyereket. Azt gondolná az ember, hogy milyen menő gyerek a fbon is tuning kocsis profilkép. Ehhez képest kb egy hónapja van köztük csók, a szex még nagyon nincs terítéken. Igaz a barátnőm szűz, de ő már nagyon mondogatta hogy lehetne már, de a srác ez a "lassan haladjunk" dumát adta be neki.

Na már most jön a "fekete leves", a srácot az előző csaja is dobta vmi miatt. Állítólag megcsalta de nem mesélt erről sokat. A családjukban sajnos mindkét tesója beteg egyik vmi bőrbetegség, másik genetikai asszem autista v Down kóros. Erre meséli barátnőm, hogy a srácnak is van vmi baja, autoimmun betegsége de többet nem mondott azért ilyen.

Nekem úgy összességében fura minden de sajnos nem gondolom hogy bele kellene szólni.

A barátnőm sok mindent nem lát tisztán, tapasztalata sincs ez az első fiú az életében. A szülei nagyon fogták, alig járt el valahová, meg nekik fontos a pénz és most boldogok, hogy gazdag a pasija. Ezt barátnőm mondta hogy a szülei elégedettek. A barátnőm viszont néha azt érzi hogy vmi nem stimmel.

Szerintetek mint jó barátnője mit kellene tennem? Mit mondjak neki?

Köszönöm a segítséget!

2020. ápr. 30. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
kb azt hogy a pénzt dugja fel magának a barátnőd ha neki ez kell,számit,a pasi meg tuti vmi genetikai selejt.a család többi tagjával eggyütt.és impotens.de nem baj,pénz van és akkor szerelem is van:XD
2020. ápr. 30. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas az egész....
2020. ápr. 30. 21:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Igazából én is picit azt érzem, hogy a pénz a minden és elvakitja a szemét. 23 éves vagyok, még nem akarok gyereket de azt tudom, hogy ha lenne választásom tuti erre figyelmet fordítanék hogy milyen a másik fél egészsége. Plusz állítólag szteroidot szedett mikor beteg volt.

Én sztem is gondok vannak nála lehet nem tud teljesíteni, vagy vmi ilyesmi. Csak szegény barátnőm már kb azt hiszi hogy ez lesz a férje..

2020. ápr. 30. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
megérdemli az iq light barátnőd...majd rájön.
2020. ápr. 30. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem értem. Hát kommunikáljanak, hogy kivel mi újság, miért nem akar szexet, stb stb. Miért kell itt parázni, amikor azt se tudjárok mi a szitu. Tudja meg, ismerje meg a pasit, beszélgessenek. Ha jól érzi magát csinálja, ha rosszul, akkor mérlegeljen, hogy megéri e ezzel az arccal lennie, vagy nem...
2020. máj. 1. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!