Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális ha randevúkon mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha randevúkon mindig mindenkivel én adom az ütemtervet?

Figyelt kérdés

Azért volt "szerencsém" részt venni páron, és 10-ből 9 biztos úgy zajlik, hogy ..

,,nem ülünk be valahova? hova ülnél be?'"

én meg mondom h előbb sétálnák egy kicsit, mire mondjak h oké persze minden, jo beszélgetünk annyit, hogy az alap érdeklődés kiderül meg van-e, utána mindig mondják, hogy akkor egy kávé/fröccs és meg leokézom de ők mondják h MINDEGY hova. És ez annyira idegesítő... nekem is mindegy, nem lehetne egyszer határozottan azt mondani h figyelj itt a sarkon ez a hely azt hallottam jó??? vagy ez normális?

22/L

2020. ápr. 27. 16:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak udvariasnak próbálnak tűnni.
2020. ápr. 27. 17:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg 10-ből 9x megmondanák, hogy hova üljetek be, akkor az lenne a baj.

Ez csak alapvető udvariasság, elvégre a pasinak bejössz, udvarolni próbál, ezért próbál a kedvedben járni és olyan helyre menni, ahova szeretnél. 22 évesen ehhez ész kell? Ha pedig mindegy, hova menjetek, akkor szimplán megmondod, hogy neked mindegy, döntsön ő, vagy megkérdezed, hogy ismer-e egy jó helyet, akármi. Mit kell ezen kiakadni?

2020. ápr. 27. 17:10
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Ha egy olyan helyen találkoztok, amelyet ő még nem ismer, akkor honnan tudja a srác, hogy melyik hely milyen azon a környéken?

Szerintem Te tipikusan az a lány vagy, akinek az egekben van az elvárása és senki sem elég jó neki.

Azt írtad, "10-ből 9 biztosan úgy zajlik, hogy", ebből arra következtetek, hogy már volt legalább 10 randid, de még egy srác sem volt elég jó neked? :D

2020. ápr. 27. 17:11
 4/16 A kérdező kommentje:

Félreértettetek, itt a dominancia kérdése, ami hangsúlyos. Úgy érzem én viszem az egész eseményt, sokszor társalgásban is a másik meg csak úgy ott van..nekem ez nem kikapcsolódás, gondoskodnom kell a szórakoztatásáról, a helyszín választásról.

És igen volt már 10-nél több randim, de mind tinderről, tehát sok alapból kiesik a text kommunikácio alatt kiismerhetetlen faktorok miatt.

2020. ápr. 27. 17:14
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég lehangoló, hogy meg sem próbálják magukat erőltetni. Aztán ha meg te olyan helyet mondasz ami mondjuk szerinte túl drága akkor meg puffoghat magában :D
2020. ápr. 27. 17:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem Te azt a pasit is ledominálnád aki dominansan lepne fel...
2020. ápr. 27. 17:24
 7/16 anonim ***** válasza:
52%

Megértem, engem is zavarna.

Szerintem egy igazi férfi nem Tinderen ismerkedik, szóval így nem csodálkozom.

25N

2020. ápr. 27. 17:25
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

3-as válaszoló vagyok.

Csináld azt, hogy csinálsz velük egy előszűrő Messengeres videóhívásos beszélgetést, hogy kiderítsd, mennyire beszari személyiségűek. :D

2020. ápr. 27. 17:26
 9/16 A kérdező kommentje:
A tinder stigmatizációját hagyjuk már, ideje elfogadni, hogy egy olyan korban mint ez, sose érünk rá, ingázás-munka, tanulás, hobbik, család barátok, egyszerűen nem érünk rá leszolitgatni embereket az utcán. Bulizni nem fogok csak ezért járni
2020. ápr. 27. 17:34
 10/16 anonim ***** válasza:
47%
Nem az a normális, hogy megkérdezi mihez van kedved? Ha majd valaki felvisz magához, határozottan megcsinál akaratod ellenére, aztán kirúg téged és letilt mindenhonnan, akkor jobban érzed majd magad?
2020. ápr. 27. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!