Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet, hogy az a pasi, aki mindenkivel laza és magabiztos az én közelemben bizonytalanná válik?
Igen nagyon szerelmes beléd, beléd van zugva!
De egyébként taktika.
Egy nem cinikus illető.
Hogy lehet, hogy senki mástól nincsen zavarban?
Már mások is megjegyezték, hogy folyton engem bámul.
Taktika vagy sem, az biztos, hogy nagyon bejövök neki.
Azt nem hiszem, hogy semmit ne érezne, ha ilyen hülyén viselkedik.
Ez nem taktika, csak szimplán tetszel neki és ténylegesen érez valamit irántad, amit mondjuk a többi csajnál nem. Én is ilyen vagyok egy lánnyal aki nagyon tetszik. Mindenki mással, bármilyen csajjal simán elbeszélgetek, laza vagyok, de mikor azzal a lánnyal kell beszélnem, én magamon veszem észre, hogy teljesen másképp viselkedem vele, sőt néha a csaj is kijavít, hogy akaratlanul hülyén fejezem ki magamat. De csak nála, másnál nem. Más csajokat simán eltudok hívni randizni, de ő nála még ez is nehézségekbe ütközik.
Röviden, nagyon tetszel neki.
Nem hiszem, hogy félénk. Tetszel neki, de egy olyan szinten, amit ő sem tud kezelni. Ritka, de van ilyen. Szó szerint megbabonáztad a személyiségeddel. Ez viszont azt jelenti, hogy többre is tart téged, mint másokat, mert nem akar hibázni ha beszél veled (Ezáltal viszont hibázik), mert attól fél, hogy egy esetleges jövőkép amit elképzelt veled, az bármikor összetörhet ha lép valamit feléd.
Ha tetszik a srác, akkor szerintem nyissál felé minimálisan, hogy ő is oldódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!