Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha randevúkon mindig mindenkivel én adom az ütemtervet?
Azért volt "szerencsém" részt venni páron, és 10-ből 9 biztos úgy zajlik, hogy ..
,,nem ülünk be valahova? hova ülnél be?'"
én meg mondom h előbb sétálnák egy kicsit, mire mondjak h oké persze minden, jo beszélgetünk annyit, hogy az alap érdeklődés kiderül meg van-e, utána mindig mondják, hogy akkor egy kávé/fröccs és meg leokézom de ők mondják h MINDEGY hova. És ez annyira idegesítő... nekem is mindegy, nem lehetne egyszer határozottan azt mondani h figyelj itt a sarkon ez a hely azt hallottam jó??? vagy ez normális?
22/L
Kerdező szerintem túl nagy az elvarasok Te mit adsz cserébe
Csirkepörkölt galuskaval pl megy?
Vagy Meki a kaja?
őőő mitől több idő élőben szóba elegyedni valakivel mint Tinderen írogatni?
Persze ez inkább a pasikon múlik.
Szerintem ő úgy van hogy a tarsasagodat élvezi a kávé kaja huszadrangu.
Én már rég ramdiztam tekintve hogy van feleségem már de ott az volt a nyerő ha nem kérdeztem semmit csináltam amit akartam. Ha kérdeztem az bukas, ha nem kérdeztem akkor 70 százalék eséllyel haladt tovább a dolog.
Így aki randizik ne kérdezzen.
Erőltetetten generálod a problémákat. Az a legnagyobb bajod, hogy a randikon megkérdezik a te véleményedet is? Valóban olyan nagy baj ez? Fogadok, ha 9/10-ből ők mondanák meg, hogy hova menjetek, akkor meg az lenne a panaszod.
Én még mindig nem értem. Mi a probléma? Mintha csak kínlódnál önmagaddal. Inkább élvezd az életet, és koncentrálj a pozitív dolgokra, ne pedig arra a kevés negatívra, amit alig bírsz megtalálni.
Mellesleg mikor meglátják, ezt az unott, kiégett viselkedést rajtad, szerinted nem megy el a kedvük tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!