Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők nektek mik a kizáró okok egy férfiban az első randin?
Ha az exéről vagy az anyjáról beszél, akkor attól függ, hogy milyen kontextusban és mit. Az nem feltétlenül kizáró ok.
Az összes többi gáz, és valószínűleg nem folytatnám az ismerkedést.
Az anyjáról beszélhet, de mondjuk 5-10 percben amikor a családunkról beszélünk, nem 2 órán át. Ha kicsit hangosan beszél, akkor szólnék neki egyszer-kétszer, hogy halkabban. Én is van, hogy néha hangerőt tévesztek, ha belelendülök a dolgokba.
A többi eset instant kuka.
Mindegyik. A hadarva vagy hangosan beszél talán annyira nem, én is hajlamos vagyok hangosabban, gyorsabban beszélni, ha nagyon beleélem magam egy témába, ami érdekel és amit szeretek.
De úgy ok nélkül az időjárásról mondjuk ne kiabáljon :D
Ki beszél a farkáról az első randin? :D
Egyáltalán nem beszélünk a farkunkról semelyik randin. :D
Szerintem.
#7 Ja, mert a farok képet már az első leveledben elküldted. :)
A felsoroltak mindegyike eléggé taszító, még talán a hangosan beszél vagy egyáltalán nem beszél a legkevésbé. Ezen felül ami számomra abszolút kizáró ok: ha dohányzik, de ez max. annyiban "kommunikáció kategória", ha úgy gyújt rá, hogy meg sem kérdezi, hogy zavar-e (volt ilyen és egyébként ő volt eddig az egyetlen nálam, aki a farkáról is beszélt, hogy hát neki sajnos nagyon nagy és nem szokták szeretni a nők, reméli, hogy engem nem zavar...).
Plusz az is fárasztó, ha valaki állandóan egy kötőszót használ vagy őőőő-zik.
Nehéz egyet kiválasztani, ugyanis az alap hogy ne beszéljen már a farkáról (???), de randiztam egyszer egy olyan sráccal, aki folyamatosan magáról beszélt! Szerintem levegőt sem vett közben! Az volt életem legnémább 1 órája, csak hallgattam és vártam, hogy mikor tűnik fel neki, és érdeklődik esetleg felőlem is, de semmi! Természetesen nem volt folytatás sem...
Az se szimpatikus ha folyton káromkodik, szeretem az intelligens férfiakat, akiknek van elegendő szókincsük ahhoz, hogy ki tudják fejezni magukat anélkül, hogy minden 2. szava káromkodás legyen...
Töltöttem már olyan férfi társaságában is az időm (hálisten nem randi), akitől visszhangzott az egész sétálóutca amikor belekezdett. Mindenki minket bámult. Na, az sem egy kellemes élmény!
Ami még nálam kizáró ok, ha tényleg folyamatosan politizál, mégpedig azon egyszerű okból kifolyólag, hogy engem nem köt le a politika.
Ami kimaradt:
Ex - pár szó erejéig simán megemlíthetjük, hiszen a múltunkhoz tartozik. Kizáró ok, ha folyton visszatér rá valami úton-módon, mert akkor még nincs túl rajta én pedig nem akarok az lenni akivel felejt.
Anyja - nem baj ha megbeszéljük a családi hátteret sem, azt úgyis hamar le lehet szűrni, ha anyuci pici fia.
Hadarva beszél - megkérem hogy kicsit lassabban, mert nem értem :)
Meg se szólal - gondolom mert izgul? Majd felenged :) Még akár titokzatosnak is tűnhet így, akit meg kell fejteni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!