Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Annie Smile modell csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annie Smile modell csak a melle miatt tetszik annyira a férfiaknak?

Figyelt kérdés
[link]
2020. máj. 31. 11:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
37%

Igen, valószínűleg vonzónak találják a természetes nagy melleit és úgy egyébként az egész testét. Nagyon karcsú, de nem úgy vékony, hogy nincsenek idomai, hangsúlyos a melle, feneke és a csípője, ez a férfiaknak tetszik. Valamint a bikinis és fehérneműs képek természetesen vizuálisan hívogatók a másik nem számára.

Szerintem sem ronda, de én visszavennék a helyében a szoláriumból és a sminkelésből, akkor csodás lenne. Van az instáján 2 db régebbi kép, ahol még nem ilyen barna, fekete fehérnemű van rajta, piros cipő, fényévekkel szebb, mint most. De még fiatal, van ideje, hogy erre rájöjjön. :)

Nekem is a kevésbé vékony, babásabb arcú nők jönnek be, akit felettem linkelt valaki, na ő... Húúú, hagyjuk is, nagyon jó. :D

(Nem tartozik ide, de néhány kommentelő amit megenged magának egy másik nő/egy nő irányába, pusztán mert nem tartja esztétikusnak... Szellemi mélyigénytelenség. Nekik fáj persze és az életükből eredő frusztráció, de nem tudtam szó nélkül hagyni.)

2020. máj. 31. 21:44
 32/34 anonim ***** válasza:
66%

Milyen stílust? Akárhogy olvasom, mindenki normálisan a kérdésre válaszolt, az hogy a többség nem tartja szépnek és igényesnek a 20 kg vakolatot, a homlokközépig érő műszempillát, az agyonszolizott bőrt, illetve a tizenévesen kipakolt melleket meg egy szál tangában pózolást, még nem jelenti hogy frusztráltak! 🤷🏻‍♀️

Itt egy válaszoló volt max, aki a frusztrációját vezette le, az aki egyből leszólta azokat, akik szerint mű az egész csaj , nekiállt prolizni meg aki szerint az a jó nő, akinek D-s melle van, kerek hátsója meg seggig érő haja. 😅 Ez a felszínesség netovábbja...

2020. jún. 1. 21:31
 33/34 anonim ***** válasza:
67%
Elhangzott itt a tőgy kifejezés egy másik nő mellére vagy éppen a lóhoz hasonlítás. Tudom, manapság ez teljesen elfogadott és a legtöbb ember ilyen "elegáns", de attól még nem normális. A világ szerintem legrondább nőjét sem degradálnám le így, mondjuk én normális családban nevelkedtem és boldog életem van. Mindenki annyit tud kifelé közvetíteni, amennyi benne van, sajnos sokaktól ennyi telik. Egy normális férfi nem mond ilyet egy nőre és egy normális nő sem egy másik nőre. Ezért írtam, hogy szellemi mélyigénytelenség.
2020. jún. 1. 23:35
 34/34 anonim ***** válasza:
69%

Nekem nokent nagyon tetszik, foleg az arca es a haja. Eddig meg semmilyen szepeszeti beavatkozasa nem volt, haja is eredeti. Az utobbi idoben valoban tulzasba vitte a szolit es a sminket, de tegyuk hozza, a profi kepein a szaturacio van nagyon megemelve ezert tunik termeszetellenesnek. Eloben biztos nem ilyen extrem.

En kulonlegesnek latom es nagyon eros a szexualis kisugarzasa, van benne egy kis titokzatossag is.

2020. szept. 15. 02:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!