Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annie Smile modell csak a melle miatt tetszik annyira a férfiaknak?
Igen, valószínűleg vonzónak találják a természetes nagy melleit és úgy egyébként az egész testét. Nagyon karcsú, de nem úgy vékony, hogy nincsenek idomai, hangsúlyos a melle, feneke és a csípője, ez a férfiaknak tetszik. Valamint a bikinis és fehérneműs képek természetesen vizuálisan hívogatók a másik nem számára.
Szerintem sem ronda, de én visszavennék a helyében a szoláriumból és a sminkelésből, akkor csodás lenne. Van az instáján 2 db régebbi kép, ahol még nem ilyen barna, fekete fehérnemű van rajta, piros cipő, fényévekkel szebb, mint most. De még fiatal, van ideje, hogy erre rájöjjön. :)
Nekem is a kevésbé vékony, babásabb arcú nők jönnek be, akit felettem linkelt valaki, na ő... Húúú, hagyjuk is, nagyon jó. :D
(Nem tartozik ide, de néhány kommentelő amit megenged magának egy másik nő/egy nő irányába, pusztán mert nem tartja esztétikusnak... Szellemi mélyigénytelenség. Nekik fáj persze és az életükből eredő frusztráció, de nem tudtam szó nélkül hagyni.)
Milyen stílust? Akárhogy olvasom, mindenki normálisan a kérdésre válaszolt, az hogy a többség nem tartja szépnek és igényesnek a 20 kg vakolatot, a homlokközépig érő műszempillát, az agyonszolizott bőrt, illetve a tizenévesen kipakolt melleket meg egy szál tangában pózolást, még nem jelenti hogy frusztráltak! 🤷🏻♀️
Itt egy válaszoló volt max, aki a frusztrációját vezette le, az aki egyből leszólta azokat, akik szerint mű az egész csaj , nekiállt prolizni meg aki szerint az a jó nő, akinek D-s melle van, kerek hátsója meg seggig érő haja. 😅 Ez a felszínesség netovábbja...
Nekem nokent nagyon tetszik, foleg az arca es a haja. Eddig meg semmilyen szepeszeti beavatkozasa nem volt, haja is eredeti. Az utobbi idoben valoban tulzasba vitte a szolit es a sminket, de tegyuk hozza, a profi kepein a szaturacio van nagyon megemelve ezert tunik termeszetellenesnek. Eloben biztos nem ilyen extrem.
En kulonlegesnek latom es nagyon eros a szexualis kisugarzasa, van benne egy kis titokzatossag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!