Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annie Smile modell csak a melle miatt tetszik annyira a férfiaknak?
A proli te vagy, te beszélsz úgy "nő" létedre, ami maximum egy harmadosztályú kocsma célközönségének megfelelő, dehát valószínűleg ilyen körből is származol és ott is maradsz. :D
Csapd be csak magad és gyere azzal, hogy tizenéves vagyok. Hú, de nagy beszólás! :D Te huszon és még itt lógsz? "Színvonal" :D Hazudj csak magadnak és még harmincas, negyvenes éveidben is tiniknek szóló fórumokon lógsz majd, haha. Na, uncsi lettél nagyon, visznemlát, kisegérke.
#22 Szóra sem vagy érdemes, a legelső kommentedben már bemutatkoztál, utána meg csak erősítettél a proliságodon azzal, hogy ismeretlenül fikázol másokat és szerinted a jó nő, akinek D-s melle van meg seggig érő haja. És még kritizálsz másokat..:D Hagyjuk is inkább.
Érvelni láthatóan nem tudsz, nőt meg max képekről láttál, a kapcsolat szóról pedig fogalmad sincs. Igazad van, max 15-16 éves korig normális azt hinni, hogy az a jó nő, akinek nagy csöcs meg segge van meg akit egy multimilliomos dönget. Színvonal tükröződik rendesen minden kommentedben. Te mocskolódhatsz meg ítélkezhetsz, de persze szigorúan ismeretlenül, de ha valaki visszaszól megy a sárral dobálás, hogy "fúú de proli vagy". :D
Másokban a szálkát is, magadéban még a gerendát sem.
"viszont tökéletes a fogsorod? Aranymetszésnek megfelelő az arcod? Van minimum D kosárméretű melled? Gyönyörű hosszú hajad, ami minimum derékig ér? A szépség ezekben rejlik."
"megnézném, egy multimilliomos melyikteket választanál. Nem te villognál az oldalán helyette, az tuti. :D"
Te magasságos. Hogy lehet valaki ennyire felszínes?? Őszintén elszomorító, ha valaki szerint attól lesz egy nő jó nő, ha D-s kosarú mellei vannak, meg kerek segge, meg minimum derékig érő haja (???). :D Ritkán hallottam ennél szánalmasabbat dolgot.
Ez max a kisfiúk vágyálma, akik a linkelt csajhoz hasonló, agyonvakolt, magamutogató műnőkre rejszolnak, egy intelligens, normális férfi pedig tudja, hogy messze nem attól lesz valaki jó nő, hogy nagy a csöcse meg rajta van az utcában lévő összes ház vakolata.
Az meg külön szánalmas, hogy valaki abban méri a jónőséget és azzal próbál "érvelni", hogy melyiket húzna fel egy körre egy multimilliomos. :D Atya ég. Valóban jó mérce a női szépség mérésére, hogy melyiknek van olyan laza erkölcse, hogy kinézettel független, jó pénzért befekszik bárki alá.
Az egész teste jól karban van tartva, biztosan sokat foglalklzik vele, étrenddel és edzéssel. Ezért dícséret. De így instán... nem is látszik semmi a photoshoptól belőle 🤷♂️
Szóval passzolom.
A feje meg olyan ocsmány, mintha férfinak született volna 🤢🤮
Nem rossz nő, erős szexuális kisugárzása van, de nekem nem az esetem. Nem elég babás az arca, túl sok a szoli és a smink, nagyon vékony.
Számomra ilyen a bombázó, akiért a fél karomat: [link]
Bar milliardos nem vagyok, de a multimilliomos kategoriaba beletartozok, de az ilyen noket ezen a szinten altalaban nem szokas felvallalni.
Persze, ezen a szinten is akad, aki kitart ilyet prostitualtkent, de felvallalni egeszen mas kerdes, ahhoz nagyon erosen van egy minimum atlagot elero intelligencia, senki nem szeretne, ha barmilyen osszejovetelen kiderulne, hogy milyen egyszeru.
(Tisztazzuk, nem a magukat milliomosnak beallito trash-celeb-ekrol beszelek, hanem a valoban tehetosekrol.)
De ismerek olyan - nalam boven gazdagabb (magyar top10 siman) - part, ahol a no teljesen atlagos (ami nalam nem csunyat jelent!), viszont elkepesztoen kedves es okos. (Majdnem irigyelnem, ha az enyem is nem ilyen lenne. ;) )
Szamomra a feje abszolut nem nem jon be, es ami szomorubb, hogy a munkassaga alapjan az ertelmi kepessegeiben az elvartak toredeket sem kepes hozni. Bocs, de a takaritonk ertelmesebb nala... (pedig csak erettsegije van, de megsem buta.)
Szerintem arcra egy átlagos cigánylány. Nekem nőként a stílusa nagyon taszító, nagyon proli. A teste szép, és a haja is gyönyörű (mint kb az összes romának).
A felső osztálybeli vezető pozícióban lévő embereknek amúgy pont nem ilyen női szoktak lenni. Ez a stílus inkább Kőbánya-Kispesten meg a hármas metrón hódít. A rusnya szétszolizott bőr, az igénytelen műszempilla, a rosszul megrajzolt szemöldök... Látszik, hogy aki szerint a felső vezetők ilyen nőkkel járkálnak, az max képen látott gazdag embert, vagy a Győzike-féle "maffiozó" embereket tartja Magyarország krémjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!