Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Annie Smile modell csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annie Smile modell csak a melle miatt tetszik annyira a férfiaknak?

Figyelt kérdés
[link]
2020. máj. 31. 11:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
Búvárszemüvegben szolizott, vagy a smink van elcseszve? Olyan furán barna az arca.
2020. máj. 31. 11:42
 12/34 anonim ***** válasza:
92%

#10 Adott egy kérdés, mi válaszoltunk, ennyi. Véleményünk azért lehet nem? :D

Az meg csak téged minősít, hogy totál ismeretlen embereket fikázol a neten és a külsejükre teszel megjegyzést, úgy hogy fogalmad sincs kiről beszélsz. :)

Ez a csaj egy merő vakolatból áll, az már rég rossz, ha valaki csak úgy tud kamera elé állni, hogy felkeni magára egy 10 emeletes panelhez szükséges festékmennyiséget és kidobja a tőgyeit.

Számomra baromi ízléstelen és "gáz", hogy egy lány/nő megállás nélkül félmeztelen képeket pakol ki magáról, csak a melleivel tud érvényesülni és nem, egyáltalán nem vagyok irigy, pusztán ez a véleményem.

Én bőven örülök annak, hogy a környezetem 25 kg smink nélkül és a melleim kirakatba tétele nélkül is szép nőnek tart, a külsőmre pedig szintén nem lehet panaszom, 8 éve minden héten 4x járok edzeni, kockás a hasam, izmos a combom és a fenekem, úgyhogy az online, hasraütésszerű jóslatod sajnos ezúttal nem jött be. :)

2020. máj. 31. 11:49
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
#10-es Nem nyugtatgatja itt senki magát, nem vagyunk idegesek :D. Te vagy egy kicsit hiszékeny, hogy bedőlsz ezeknek a képeknek. Véletlenül sem szorítja össze a két kezét a képek nagy százalékán, csak, hogy nagyobbnak tűnjenek a csöcsök. Másrészt látszik a PS a képeken. A teste lehet, hogy jó, hiszen nincs egész nap más dolga, csak "jól kinézni". A magyar nők 90%-a pedig min. 8 órában dolgozik, főz, takarít, ha van idő eljárnak edzeni. De nem csak a fenékre súlyzózásból áll az életük.
2020. máj. 31. 11:51
 14/34 anonim ***** válasza:
98%
Hmm, rákerestem a nevére, vannak róla olyan képek amin kevesebb a vakolat. Igazából tényleg nem néz ki rosszul, nem értem miért kell erőltetni ezt a 100kg sminket? Kib*szott undorító és mű lesz tőle az ember. Ma ez a"szép"?
2020. máj. 31. 11:54
 15/34 anonim ***** válasza:
84%

Nincs szükségem nyugtatni magam, hisz nem vagyok ideges.

A véleményem akkor is az, mint a többségnek, ez a csaj messze nem gyönyörű, rajta van egy egész panelnyi vakolat, minden képen egy szál semmiben pózol, gondoskodva hogy a mellei beterítsék a képek 99%-át, a PS rendesen dolgozik minden képén. És ez egy fiatal lány és már most abból "él", hogy mutogatja magát egy szál tangában. Bravó.

Azok a "rajos" videóklippek, amiket valaki itt említett....:D:D:D:D Ha fizetnének sem süllyednék olyan szintre, hogy ilyen klippekben szerepeljek.:D És milyen meglepő, hogy ott is egy szál bugyiban és melltartóban van. Ez a leányzó másképp nem is tud érvényesülni. Az ikrek nélkül fele ennyi ember se érdeklődne felőle.

Természetes szépség, akinek nem kell 20 kg vakolat, meztelenkedés és magamutogatás nélkül is tud érvényesülni az életben.

2020. máj. 31. 11:59
 16/34 anonim ***** válasza:
7%
"8 éve minden héten 4x járok edzeni, kockás a hasam, izmos a combom és a fenekem" Ezek egyike sem garantálja, hogy szép vagy. A kockás has, izmos comb abszolút nem szükséges hozzá, viszont tökéletes a fogsorod? Aranymetszésnek megfelelő az arcod? Van minimum D kosárméretű melled? Gyönyörű hosszú hajad, ami minimum derékig ér? A szépség ezekben rejlik, nem hiában nem ezeket emelted ki. :D Egyébként neked ha ezek meg is lennének, teljesen mindegy, mert akkora proli vagy már az írásod alapján, amit nem is könnyű összehozni. Más nő melleit tőgynek nevezni, ez a házas hasonlat... Gagyi vagy. Nem kicsit, nagyon. :)
2020. máj. 31. 12:07
 17/34 anonim ***** válasza:
88%
Én minimum 10 évvel idősebbnek néztem, olyan 30 körülinek.
2020. máj. 31. 12:12
 18/34 anonim ***** válasza:
90%

"Ezek egyike sem garantálja, hogy szép vagy."

Ööö már ne is haragudj, te pörögtél azon, hogy milyen kiemelkedő teste van és hogy itt mindenki kb irigy a csajra. Erre írtam, hogy én aztán biztos nem, mert ennél kidolgozottabb testem van.

Nem hinném. hogy neten idegeneknek kéne bizonyítgatnom, hogy hogyan nézek ki, csak nem szeretem azt sem, mikor noname idegen emberek, anélkül hogy valaha is láttak volna el kezdened fikázni, csak mert nem csinálok magam alá egy műnőtől. Szép vagyok, amit nem csak én gondolok így, hanem a környezetem is, nem egyszer kaptam már pozitív visszajelzést ezzel kapcsolatban, de felesleges lenne bizonygatnom, azt hiszel, amit akarsz.

Viszont: "tökéletes a fogsorod? Aranymetszésnek megfelelő az arcod? Van minimum D kosárméretű melled? Gyönyörű hosszú hajad, ami minimum derékig ér? A szépség ezekben rejlik"

Egy tizenéves tininek, aki álmodozik és csak képen látott nőt és fogalma sincs mi is egy kapcsolat, annak lehet ennyi a lényeg, de ez iszonyú sekélyes és felszínes jellemre vall, erre nem lennék túl büszke, hogy az a lényeg, hogy legyenek kanna méretű csöcseid, seggig érő hajad, makulátlan fogsorod.. :D Jesszus. Nem ettől lesz valaki jó nő. De amúgy igen, a fogsorom tökéletes, nem véletlen volt 1,5 évig fogszabályzó, a mellem "csak" C-s, de elég gáz hogy egy olyan dolgot állítasz fel elvárásként, amire az embernek eleve ráhatása sincs. És a hajam is "csak" hátközépig ér, mert annál hosszabb már zavaró számomra.

És akkor még te beszélsz proliságról.. Nézz már meg a 10es kommentedet. Mint egy hisztis kisgyereke, egyből nekiálltál személyeskedni és leszólni másokat, csak mert nem értenek veled egyet. Hagyjuk már. :D

2020. máj. 31. 12:18
 19/34 anonim ***** válasza:
2%

ma 12:18

Kidolgozott test nők esetében nem egyenlő a jó testtel. Pláne nem a kockás has meg az izmos comb. lol A legtöbben a jó nőket szeretik.

Amúgy meg blabla, amit írsz. Mondom, megnézném, egy multimilliomos melyikteket választanál. Nem te villognál az oldalán helyette, az tuti. :D Te ilyen középszerű szürke egér lehetsz, mindenkire mondják, hogy "de szép vagy", pusztán kedvességből. A leírt dolgaid alapján igazi olyan hátradobom című történet vagy.

2020. máj. 31. 12:30
 20/34 anonim ***** válasza:
89%

#19 Ki szart érdekel, hogy egy multimilliomos melyikünket venné meg pénzért? Jó ég, hogy te milyen ritka egy felszínes ember vagy.... Azt hiszed az a jó nő, akit egy multimillimos dönget?:D:D No komment. Nyilván egy ilyen fickó bármelyik nőt megkapná, akinek a linkelt csajszihoz hasonló "erkölcsei" vannak, ergo aki úgy próbál érvényesülni, hogy tizenévesen mutogatja magát egy szál bugyiban a neten. Ez aztán színvonal.

Ja értem, tehát akinek D kosaras mellei vannak meg kerek hátsója az k*urva jó nő és kiemelkedő teste van, az akinek meg szintén kerek. izmos feneke, lapos hasa, kidolgozott combjai az sz*ar, mert hát brühühü. :D

Tudod ki fog neked magyarázkodni, látszik hogy egy tizenéves, felszínes és végtelenül sekélyes kisfiú vagy, aki azt hiszi a női szépség két mellből meg egy seggből, ja és persze 20 kg vakolatból áll. Kedves egészségedre, én tudom hogy messze szebb vagyok ettől a műnőtől smink nélkül is, nincs szükségem anonim kisfiúk megerősítésére, te meg verjed magad arra, hogy ismeretlenül személyeskedj, a proli stílusodra és hogy biztos őt döngetné egy multimilliomos fickó.. :D Látszik, hogy azt hiszed a pénz az minden, attól minden nő hanyatt vágja magát, hisz mit számít, hogy amúgy külsőre és főleg belsőre milyen az a fickó, a lényeg hogy pénze van.. Van még hova fejlődnöd.

2020. máj. 31. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!