Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel kialakulhat vonzalon, ha elsőre nem éreztem semmit?
Húúú. Hát. Igen. Azt mondanám, hogy van rá esély. De ez már rég rossz. Előbb a vonzalom, utána a szerelem, és legvégül a kötődés... így alakulnaknki normál esetben.
Szóval a te esetedben ez csak barátság......
Én legelső alkalommal csak egy emberhez vonzódtam úgy igazán. Megláttam és úristen azt éreztem hogy nekem ő kell egy szexre!
Akikkel hosszabb ideig voltam együtt, azokkal kellett 3-4 randi, hogy megerősödjön a vonzalom, pedig nagyon jó külsővel rendelkeztek!!
Ha külsőre nem vonz, hiába akarod magaddal elhitetni, hogy számodra ő lenne az ideális, nem fog működni. Tapasztalat :)
Én is ismertem ilyen férfiakat, jellemre, értékrendileg annyira az lett volna, akivel... de a külseje... úgyhogy megmaradt barátnak (vagy annak se)
Pont a napokban volt itt egy olyan poszt, hogy az illető küldőre nem igazán volt megnyerő a nő számára, így egy idő után megundorodott a másiktól. Ti ne akarjatok idáig eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!