Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak facen egy lánynak aki tetszik? Bővebben lent
Szóval az osztály társam 2 éve mindigis tetszet de egy másik osztály társamal volt.
Aztán instára rakott ki ilyen kerdezos cuccot nemis tudom mi a jó szó erre de volt egy pontozos kérdés én azt választottam és 10/9et adott.(mármint rám ertitek?)
Aztán instan privátba beszéltünk pár sort feljött, hogy ki milyen filmeket szeret.
Aztán ma Facebokon a napjába kitett magáról egy képet én pedig küldtem és egy üzenetett"Beautiful😮" erre kaptam válasznak hogy"thank you" na nem pont erre a válaszra számítottam 😂
Nincs valami tippetek hogy mivel tudnék egy beszélgetést ezek után be indítani?
Akkor megpróbálom érhetőbben egyszerűsítve írni.
A lényeg hogy instagramon a lány 10/9 et adott a külsömre aztán ott beszélgetünk pár sort.
Ma messengeren a napjába ki tett magáról egy képet gondoltam írok neki valami kedveset azt írtam "Beautiful 😮".
Erre válaszként kaptam hogy" Thanks You"
Igy érthető?
Ez a 18 éves színvonal? Mint egy alsós. És miért kell idegen nyelven, a magyar már nem jó? Bár, ilyen helyesírással hagyni kéne.
írok neki valami kedveset azt írtam "Beautiful 😮".
Erre válaszként kaptam hogy" Thanks You"
Ez ma egy beszélgetés, fiatalok közt? Micsoda szókincs. Csoda, hogy itt tartunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!