Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác aki tetszik, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki tetszik, úgy gondolom én is neki. Csak az a baj, hogy mind2en elég félősek vagyunk. :S (többi bővebben->)?

Figyelt kérdés

Nem akrok senkit untatni azzal, hogy felsorolom milyen jelek alapján hiszem én azt, hogy tetszem a srácnak. /általános dolgok/

De az viszont már jobban zavar, hogy, az egyébként nálam két évvel idősebb fiúnak nem volt még bnője és emiatt még nagyon kezdő e téren.(mintha nekem lett volna barátom xD)

Nem tudom hogyan kezdeményezzek /mert ugyanis arra rájöttem, hogy ő nem fog.../ hisz én is nagyon "beszari" vagyok. Néha az is eszembe jut, hogy lehet hogy a jelek amiket én látok, azok nem jelentenek sokat, csak én képzelem be magamnak. Emiatt nem tudom mit tegyek. Nem szeretnék beégni. :S

Megköszönném a használható válaszokat. :d és ha vmit nem értetek, akk kiegészítem a "tisztább kép" érdekében xD

2010. márc. 30. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:

milyen jeleket ad? lehet, hogy egy félénkebb embernek azok már komoly utalások.

én javasolnám, ha tényleg kölcsönös, durrbele, valahogy úgy alakítani, hogy muszáj legyen erről beszélni.

2010. márc. 30. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. márc. 30. 19:15
 3/3 A kérdező kommentje:

most komolyan leírjam a jeleket? xD

jó:

- ha távolabb áll mindig néz, ha közelebb van hozzám akkor csak, ha én épp nem arra fordulok amerre ő van

- mosolyogni és köszönni is szokott

- msn-en ritkán írok rá, de akk jól el tudunk bezélgetni

- van amikor a cuccait abrálja amikor meglátja hogy jövök..stb.

am 14 vagyok (tudom elég fiatal, de hát ez van :))

2010. márc. 30. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!