Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki tetszik, úgy gondolom én is neki. Csak az a baj, hogy mind2en elég félősek vagyunk. :S (többi bővebben->)?
Nem akrok senkit untatni azzal, hogy felsorolom milyen jelek alapján hiszem én azt, hogy tetszem a srácnak. /általános dolgok/
De az viszont már jobban zavar, hogy, az egyébként nálam két évvel idősebb fiúnak nem volt még bnője és emiatt még nagyon kezdő e téren.(mintha nekem lett volna barátom xD)
Nem tudom hogyan kezdeményezzek /mert ugyanis arra rájöttem, hogy ő nem fog.../ hisz én is nagyon "beszari" vagyok. Néha az is eszembe jut, hogy lehet hogy a jelek amiket én látok, azok nem jelentenek sokat, csak én képzelem be magamnak. Emiatt nem tudom mit tegyek. Nem szeretnék beégni. :S
Megköszönném a használható válaszokat. :d és ha vmit nem értetek, akk kiegészítem a "tisztább kép" érdekében xD
milyen jeleket ad? lehet, hogy egy félénkebb embernek azok már komoly utalások.
én javasolnám, ha tényleg kölcsönös, durrbele, valahogy úgy alakítani, hogy muszáj legyen erről beszélni.
most komolyan leírjam a jeleket? xD
jó:
- ha távolabb áll mindig néz, ha közelebb van hozzám akkor csak, ha én épp nem arra fordulok amerre ő van
- mosolyogni és köszönni is szokott
- msn-en ritkán írok rá, de akk jól el tudunk bezélgetni
- van amikor a cuccait abrálja amikor meglátja hogy jövök..stb.
am 14 vagyok (tudom elég fiatal, de hát ez van :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!