Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik nekem egy fiú, mit csináljak? (bővebben)
Szóval az a helyzet, hogy nagyon sokszor látok itt a környékünkön egy nagyon jó pasit. Majdnem minden nap egyszerre megyünk suliba is, de fogalmam sincs hogy lehetne tovább lépni a szemezésen (legalábbis remélem, hogy nem csak rám bambul xD ) Nem tudom biztosra, de szerintem tetszek neki, szeretném legalább megismerni, mit mondjak neki, hogy kezdjem el a beszélgetést?? Gondoltam már arra, hogy megbotlok és rálépek a cipőjére, de az elég levágós =) jaaaj Segítsetek légysziii!! :)
17/L
direkt módon nagy mosollyal odamész és rálépsz a cipőjére...
ez is működőképes ha jól csinálod és levágja hogy szándékos vicc volt vagy levágja hogy ismerkedni akarsz...nem kell félni sőt ez nagyon is jó, ha nem veszi poénra akkor még mindig mondhatod neki hogy karótnyeltél?...
vagy ellőheted azt is hogy hú de innék egy jó kávét...de egyedül nem szeretnél beülni egy kávézóba...persze úgy hogy hallja...
vagy mondd azt hogy nem akarod hogy egy titkos hódolód odajöjjön hozzád, mert csak zaklatna téged és nem mehetnél-e vele egy darabon...és kezdődhet is a beszélgetés...ismerkedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!