Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejönne ígyis velem?
"Szeretem a luxust, ez latszik is rajtam."
"A materialis dolgok engem nem erdekelnek egy kapcsolatban."
Hány éves vagy? Mert ha csak pár éve estél ki az életbe az egyetemről és addig anyuék finanszírozták az öltözködést, lakhatást, kocsit és bulikat, addig lehet, hogy nem tűnik nagy paradoxonnak a fenti 2 kiragadott mondatod.
De majd nézd meg anyuék fejét, amikor megtudják, hogy egy rasztás trógerrel álltál össze... Majd ők tőlem részletesebben kifejtik az álláspontjukat. Gimisként még elmegy, ha a bakfis lányuk "bekattant", de felnőtt nőként már másabb a helyzet.
Ha pedig idősebb vagy, akkor majd a baráti kör reakciói lesznek érdekesek, amikor beállítasz vele... Elképzelted a kínos mosolyokat, gúnyos összesúgást pl. amikor elviszed a kedvenc éttermedbe/kávéházadba? Illetve lehet, hogy a srácot is zavarná, ha ki kellene csípnie magát (különben be sem engednék) aztán végig feszengene... Illetve azt sem tudom, hogy mi lenne a közös téma.
Egy példa: mi lesz, ha te egzotikus helyre mennél, ő meg a Tisza-tóra? Valakinek mindig engedni kell majd (másban is), ezért szerintem nem szerencsés a két külön világot keverni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!