Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek ha randiznàtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha randiznàtok egy nővel, és észrevennétek hogy van egy nagy vàgàsi heg a csuklójàn?

Figyelt kérdés
Ha ràkérdeznétek terelné a témàt, vagy azt mondanà hogy erről ne beszéljünk. Lenne ezután második randi? Nem tini divat vagdosàsrol van szó, egy jól megtermett de már fehér heg, és a nő 28 éves.
2020. máj. 24. 01:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi információ alapján várnék és tovább beszélgetnék vele, hogy jobban megismerjem. Lehet vagdosás, akár tinikori hülyeség, de lehet baleset is. Egyik sem olyasmi, amiről első randin magától értetődő lenne beszélni. Szerintem rákérdezni sem illik ilyesmire egy kvázi ismeretlennél. Egy barátnőmnek pl. több vágás is van a csuklóján, mert egyetemista korunkban a koleszban ki akarta nyitni a nehezen nyíló, szoruló ablakort és ahogy megnyomta, beleesett az ablakba. Össze-vissza vagdosta magát, ömlött a vér. Ha nem lett volna vele az édesanyja, aki orvos (és azon a vasárnapon autóval visszavitte a koleszba), hogy nyomókötést tegyen rá, elvérzett volna. Plusz millimétereken múlt, hogy nem szenvedett olyan idegsérülést, ami lehetetlenné tette volna, hogy befejezze az egyetemet, hiába okos és tehetséges. (Laborgyakorlatok). Örökre heges maradt a csuklója, de soha egy férfi sem firtatta, pláne első randin. Azóta jópár éve külföldön él, sikeres és boldog családanya. Ne ítélkezz, nem tudhatod, hogy került oda.
2020. máj. 24. 16:58
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha titkolni akarja, mi az, és komoly a heg, akkor 90%, hogy öngyilkossági kísérlet nyoma, ami miatt nem is gondolnék róla semmi rosszat, csak döntse már el, hogy akkor most vállalja vagy sem. Ez kicsit hasonlít arra, mint mikor egy nő teljesen nyilvánvalóan duzzog, de ha rákérdez az ember, akkor a válasz a "semmi" vagy a "hagyjuk". Adnék neki esélyt, és nem venném biztosra, de azért szöget ütne a fejembe, hogy talán ilyen a stílusa... (Ha a kérdéstől elvonatkoztathatok, akkor egyébként én nem kérdeznék rá első, de még talán második találkozón se. Mondjuk ezt nem lehet így időre megmondani, hogy hányadik találkozón, annyi mindentől függ, kb mint egy első csók. Amikor a helyzet olyan, akkor kell...)
2020. máj. 24. 18:09
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van fehér hegem, 20 éves, ez alapján simán lehet tini kori. Azt se tudod, mitől van, lehet baleset is. Nagyon régen randiztam már,de amennyire én emlékszem, az az ismerkedésről szól, szóval, ha odafigyelsz, csak kiderül, hogy van-e valami komoly gond vele. Ha nincs, akkor miért nem mindegy, milyen heg van rajta. Lehet, hogy vakbélműtétje is volt már. Az a heg is zavar?
2020. máj. 25. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!