Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha randiznàtok egy nővel, és észrevennétek hogy van egy nagy vàgàsi heg a csuklójàn?
Figyelt kérdés
Ha ràkérdeznétek terelné a témàt, vagy azt mondanà hogy erről ne beszéljünk. Lenne ezután második randi? Nem tini divat vagdosàsrol van szó, egy jól megtermett de már fehér heg, és a nő 28 éves.2020. máj. 24. 01:26
11/23 anonim válasza:
Baráti körömben is volt akinek volt vágása, ma már sikeres író, fordító és családanya. Biztos van olyan ember aki elfogadja, aki megértő és támogató partner lesz csak nyitottan kell keresgélni.
12/23 anonim válasza:
Üdvözöllek az üveg erkélyajtók, üveg ablakok, üvegezett beltéri ajtók, üvegből készült tükrök, üveggel fedett faliképek világában. Csak hogy ne szakíts életed szerelmével mert pl gyerekként valaki rávágta az ajtót, vagy nekilökte az üvegnek, esetleg nekiesett. Nem minden heg vagdosásból származik.
13/23 anonim válasza:
Ja, az üvegezett vagy tele üvegajtós szekrényeket kifelejtettem.
14/23 anonim válasza:
Nekem is van, de eddig senki sem vette észre, nem is kérdezett rá nagyon senki.A jelenlegi páromnak két év együttélés után tűnt fel,(vagy csak akkor hozta szóba) elmondtam,hogy került oda, nem hitt nekem (mivel nem vagdostam a kezem),és lezártuk a témát.
15/23 anonim válasza:
Megkérdezném tőle kissé erélyesebben, bár sejtem, miről lehet szó. Egy falat képez az ilyen ember maga köré, ami nem szerencsés, így amíg ez nincs át"fúrva", nem tudom, lenne-e értelme a harcunknak...
16/23 Ypszilon1980 válasza:
Első randin biztos nem kérdezném, felesleges, nem ismered sem a mostani énjét, sem a múltját. Van, aki a testét vagdossa vagy vagdosta, azt meg egyik randin sem biztos, hogy észreveszed. Ha még benne van ez a kényszer, akkor idővel úgyis észreveszed a viselkedésén is.
17/23 anonim válasza:
Nem befolyásolna, randiznánk a továbbiakban, ha szimpatikus.
18/23 anonim válasza:
Ha nem válaszol rá egyértelműen néhány randin belül, akkor dobnám. Nem tudok mit kezdeni, egy lelkisérült, zárkózott nővel.
19/23 anonim válasza:
Valaki elárulná, hogy a #9-es válaszom miért lett lepontozva?
20/23 anonim válasza:
Nem lenne szimpatikus, hogy nem mondja meg, mi az, ha már egyszer nyíltan vállalja, mutatja. Aki nem akarja, hogy tudjanak róla, az eltakarja, nem tart semmiből egy órát vagy karkötőt felvenni egy csajnak. Ez már így elég fura... Persze ha amúgy tényleg minden oké, legalább egy második randi még biztos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!