Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy izgassam fel anélkül, hogy észrevenné, h ez volt a tervem?
Látásból ismerek egy fiút, 1-2szer beszéltünk is, de nem kerültünk még olyan közel egymáshoz. Tudom, hogy ő nem a farka után megy, rendes srác. Azt is tudom (nézéséből és a jelekből), hogy bejövök neki. Viszont randira hívni még nem mert -főleg mert mindig más fiúk legyeskedtek körülöttem (nem a pasijaim,mielőtt félreértenétek:)). A lényeg, h szeretném kicsit megsiettetni a dolgokat, és úgy gondoltam, ha elcsábítom, végre lép majd. Az elcsábítás alatt nem azt értem, h kiteszem a melleimet v ilyesmi, hanem pl megpróbálok szexisen nézni rá:D,szóval testbeszéddel v ilyesmi. Erre kérnék tippeket,h mivel tudnám még elcsábítani, kicsit felizgatni, de úgy, h ne jöjjön rá, h ez a tervem. Esetleg mondhatnék is neki valami kétértelműt,aminél "rosszra" gondolna,de én egy ártatlan lánynak tűnnék:D de jobb,ha maradunk a testbeszédnél,mert nem tudom,hogy lesz alkalmam beszélgetni vele.
20/L
hajolj le miniszoknyában előtte :D
amúgy meg minek hagyod, hogy a sok gyökér ott szórakozzon? simán meg kell mondani, hogy bocs srácok, én most lelépek, és odamész a sráchoz
'Így meg mégsem küldhetem el őket.:)'
igazad van,nincs is miről beszélni :D
De nem értem miért lenne baj ha úgy flörtölnél vele hogy tudja direkt teszed (kitervelten)?
Persze hogy nem mer odamenni szegény ha fiuk vesznek körül, akik nyííílván csak bAszélgetni szeretnének veled.
Ne légy már naiv! Ha jófiút szeretnél akkor viselkedj is úgy..
Gondold át, ő azt látja hogy van eg csini lány akit pasik zsonganak körül..mit gondolhat? Biztost nem azt hogy egy ártatlan lányka egy normális fiúra vár. Gondolom én..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!