Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy izgassam fel anélkül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy izgassam fel anélkül, hogy észrevenné, h ez volt a tervem?

Figyelt kérdés

Látásból ismerek egy fiút, 1-2szer beszéltünk is, de nem kerültünk még olyan közel egymáshoz. Tudom, hogy ő nem a farka után megy, rendes srác. Azt is tudom (nézéséből és a jelekből), hogy bejövök neki. Viszont randira hívni még nem mert -főleg mert mindig más fiúk legyeskedtek körülöttem (nem a pasijaim,mielőtt félreértenétek:)). A lényeg, h szeretném kicsit megsiettetni a dolgokat, és úgy gondoltam, ha elcsábítom, végre lép majd. Az elcsábítás alatt nem azt értem, h kiteszem a melleimet v ilyesmi, hanem pl megpróbálok szexisen nézni rá:D,szóval testbeszéddel v ilyesmi. Erre kérnék tippeket,h mivel tudnám még elcsábítani, kicsit felizgatni, de úgy, h ne jöjjön rá, h ez a tervem. Esetleg mondhatnék is neki valami kétértelműt,aminél "rosszra" gondolna,de én egy ártatlan lánynak tűnnék:D de jobb,ha maradunk a testbeszédnél,mert nem tudom,hogy lesz alkalmam beszélgetni vele.

20/L

2013. márc. 18. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy tanácsra szorulsz ha úgyis legyeskednek körülötted a pasik. Hajtsd el a "legyeket", és akkor hátha oda mer menni.
2013. márc. 18. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:

hajolj le miniszoknyában előtte :D

amúgy meg minek hagyod, hogy a sok gyökér ott szórakozzon? simán meg kell mondani, hogy bocs srácok, én most lelépek, és odamész a sráchoz

2013. márc. 18. 17:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Ismerős fiúk "legyeskednek" körülöttem. A legtöbbjük nem is akar tőlem semmit, csak beszélgetni. Így meg mégsem küldhetem el őket.:) Amúgy sem szívesen vagyok egyedül. Csak ha tudnám, hogy biztosan odajön.:D
2013. márc. 18. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:

'Így meg mégsem küldhetem el őket.:)'

igazad van,nincs is miről beszélni :D

2013. márc. 18. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:

De nem értem miért lenne baj ha úgy flörtölnél vele hogy tudja direkt teszed (kitervelten)?

Persze hogy nem mer odamenni szegény ha fiuk vesznek körül, akik nyííílván csak bAszélgetni szeretnének veled.

Ne légy már naiv! Ha jófiút szeretnél akkor viselkedj is úgy..

Gondold át, ő azt látja hogy van eg csini lány akit pasik zsonganak körül..mit gondolhat? Biztost nem azt hogy egy ártatlan lányka egy normális fiúra vár. Gondolom én..

2013. márc. 19. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!