Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan izgassam fel a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan izgassam fel a pasim?

Figyelt kérdés
Semmi sem müködik, és kezdek kicsit félni,hogy nem tudom felizgatni. folyton csókolgatom, és néha elhúzom magam, és akkor ő próbáll megcókolni, deén nem hagyom. alsógatyájába benyúlok, vagy kívülről simogatom neki... nem tudok már mit kitalálni. mit csináljak?????? azt mondaj nem izgul fel, ahhoz többet kéne h csináljak, de én nem akarok addig elmenni, azt szeretném, ogy ha meglát, máris felizguljon tőlem.
2011. júl. 25. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Potens a pasid? Ha ezektől nem izgul fel, akkor vagy nem tetszel neki, vagy kiégett...
2011. júl. 25. 14:59
 2/12 anonim ***** válasza:

- Nem tart jó nőnek.

- Impotens.

- Túl sokszor végez önkielégítést vagy szed valami hormon tartalmú készítményt, legyen az gyógyszer vagy tömegnövelő.

- Tudat alatti vagy tudatos gátlások.

2011. júl. 25. 15:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Vagy vedd meg neki a legújabb gamestar-t és ha mástól nem attól biztos felizgul.

És még csak meg se kell érintened. :)

2011. júl. 25. 15:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Miért, mi van a mostani Gamestarban? PCGurus vagyok :D

Első voltam, sziasztok

2011. júl. 25. 15:05
 5/12 A kérdező kommentje:
azt írjátok le, hogy hogyan izguljon fel, tehát mit tegyek még ezeken kívül?
2011. júl. 25. 15:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Mondom, ha amit csináltál, attól nem izgul fel, akkor semmitől. Sz*pd le, talán attól felizgul, vagy ülj rá meztelenül.

Megint első voltam.

2011. júl. 25. 15:07
 7/12 anonim ***** válasza:

A férfiaknak elsősorban a látvány, ami izgató.

Milyennek szeret(ne) téged látni? Mi az ami bejön neki vagy már rajtakaptad hogy megbámult egy adott öltözetű nőt?

Öltözz föl csinosan, de ne mondd neki hogy az ő kedvéért, tűnjön úgy hogy ma épp csak ilyen kedved van. Hadd legeltesse rajtad a szemét!

2011. júl. 25. 15:12
 8/12 anonim ***** válasza:

"Túl sokszor végez önkielégítést vagy szed valami hormon tartalmú készítményt, legyen az gyógyszer vagy tömegnövelő. "

Tömegnövelőben szénhidrát meg fehérje van, csupa tápanyag.

Látom neked sincs lövésed arról, hogy mi a testépítés!

2011. júl. 25. 16:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló!

Viselkedésen; hangnemeden tökéletesen meglátszik, hogy honnan jöttél és ki vagy. Már csak azt nem értem, hogy "testépítőként" hogy művelheted ennyire a cinizmust, pontosítva laikusságot. :)

2011. júl. 25. 17:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez a véleményed. Értem én, hogy nehéz elvisleni, ha megszólnak érte, hogy ha nem értessz valamihez, akkor ne okoskodj.

Szerintem te se láttál még életedben tömegnövelőt.

Amire te gondolsz, az szteroid. (pl. deca durabolin, winstrol depot, sustanon 250, dianabol, danabol stb.) Mindenkinek más hatást válthat ki.

De okoskodj nyugodtan!

2011. júl. 25. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!