Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgassam fel feltűnésmentesen?
Arról van szó, hogy 17 éves lány vagyok és van egy nagyon jó barátom, aki át szokott jönni hozzám DVD-zni vagy játszani (sakkozni, kártyázni, stb.) :D . Ő 21 éves és elég sokat bókol nekem, valamint úgy is volt, hogy összejövünk majd, csak én azt mondtam neki, hogy komolyodjunk még, majd ha ez meg van, akkor nyugodtan összejöhetünk, mert akkor biztosabb, hogy együtt maradunk tovább.
A helyzet a következő:
Holnap átjön hozzám megint filmet nézni és ilyenkor van úgy, hogy lefekszik mögém és simogat vagy átkarol. Mit tudnék csinálni amivel felizgatnám, de nem úgy, hogy észrevegye, hogy arra megy ki a játék, hogy ő izgalmi állapotba kerüljön?
Jól hallottam, hogy barátnője van?
Akkor miért is kellene komolyodnia a helyzetnek???
Én úgy hagynám ott az ilyet, hogy csak úgy füstölne. Még barátnak sem alkalmas az, aki a párja háta mögött akár csak flörtölget!
Te meg ne akard rontani a helyzetet, és ne csábítgasd őt.
Ha mindenképpen össze akarsz jönni vele (minek, nem tudom - ő nem egyenes ember) - akkor ELŐSZÖR szakítson a barátnőjével. Addig meg ne is csábítsd, hogy ez ne befolyásolja.
12:43
Köszi, de nem ez volt a kérdés :)
Amúgy.. Igazából nem is arról van szó, hogy össze szeretnék vele jönni. Egyelőre csak felhúzni kicsit és otthagyni, hogy érezze mennyit is veszített azzal, hogy nem várt rám.
( Ugyanis nincs túl jóba a barátnőjével, szinte csak arra van, hogy valakivel lefeküdjön. Elméletileg szeret. Bár ezek után elég nehéz elhinni :D . De ez lényegtelen is. Nem ez a kérdés :) )
hmm. Micsoda ellentmondások vannak a kérdés magyarázásában és az előző kommentemben :D .
De igazából ez van. Jó barát és nem is akarom elveszíteni, csak megleckéztetni és megmutatni, hogy nem egy barbi vagyok, akivel bármikor játszhat :)
Nincs valami nagy mellem, szóval a kivágott ruha?! Nem hiszem, hogy sokra mennék vele :D .
Arra gondoltam, hogy amikor elkezdi simogatni mondjuk a csípőmet, akkor elveszem a kezét és a a lába közé rakom, aztán ott kezdem simogatni az ujjait, ezzel pedig véletlenül hozzá-hozzá érve a férfiasságához. Meg persze néha-néha egy csábos pillantás, az elején pedig "huncut" szemezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!