Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ciki ha 14 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha 14 évesen még nem csókolóztam?

Figyelt kérdés
Ősszel megyek középsuliba és eddig még nem csókolóztam és nem is jártam senkivel.Attól félek,hogy ha lesz barátom, ő nem fogja ezt cikinek tartani? Vagy esetleg a többiek?
2010. júl. 29. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem hiszem hogy ciki, de a lány akivel először csinálod... szerintem, ha szereted, akkor majd mond el neki, jól fog esni neki, hogy ő az első, hidd el...
2010. júl. 29. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:
18 éves fiú vok és még nem csókoloztam:( na, felkerültem a luzerdobogóra?:D
2010. júl. 29. 21:31
 13/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, nagyon sokan vannak így, például mikor én középsuliba mentem még én se csókolóztam, és nem jártam senkivel, majd rád talál a szerelem :)
2010. júl. 29. 21:36
 14/17 anonim ***** válasza:
nem ciki, de légyszi, na írj olyat, hogy léccy!!!!
2010. júl. 29. 23:39
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

elsős gimis voltam, 15. szülinapom előtt csókolóztam életem első bnőjével (akinek már nem az első voltam)

miután megtörtént mondtam neki h ez volt az első, mondta h nagyon jól csináltam, csak egy kicsit lehetett érezni rajtam h "izgulok"

utána gyakoroltunk tovább... :)

16/F

2010. júl. 30. 00:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalába de nem az :DD Most voltam elsős gimibe.100%, hogy a lányok közül több mint a fele nem csókolozott és nem volt barátjuk...szóval nálunk nemaz :DDD (sőt,amilyen fiúk vannak ott,köztük is lehet egy jópár csókszűz...:)
2010. aug. 1. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem,az a ciki,hogy tele van a gyk ilyen kérdésekkel. Mi ez,lóverseny? Esetleg be kell írnod a továbbtanulásnál,hogy csókolóztál-e már? Ne viccelj már,kérlek. Ez csak rád tartozik,nem kell megosztanod senkivel és ha meg is kéne,akkor sem lenne vele probléma. 18/L
2013. máj. 21. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!