Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha 14 évesen még nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
Ősszel megyek középsuliba és eddig még nem csókolóztam és nem is jártam senkivel.Attól félek,hogy ha lesz barátom, ő nem fogja ezt cikinek tartani? Vagy esetleg a többiek?2010. júl. 29. 21:10
3/17 anonim válasza:
nem kell ezt tudnia a barátodnak majd,én sem mondtam el az első csókomnál, és egész jól csináltam :) és én is 14 voltam, nem maradtál le semmiről nyugi :P
4/17 anonim válasza:
Én meg 20 vagyok és még nem csókolóztam, na?
6/17 anonim válasza:
ásd el magad, szánalom vagy, akkor még gondolom nem is szexeltél (hacsak nem leszoptál vkit, akkor még nem vagy elveszve talán), micsoda szerencsétlen vagy, kapd össze magad, mert nem jó ez így, már így se fogod tudni behozni az elvesztegetett időt
7/17 anonim válasza:
én sem csókolóztam még és énis középiskolába megyek szeptemberben.nem ciki.ha lesz barátod ne mond majd meg neki h még nem csókolóztál és akk ő sem fogja cikinek tartani:)
8/17 A kérdező kommentje:
A bunkó meg hülye megjegyzéseket mellőzzük már léccy.
Nem vagyok k*va,h leszopjak vkit...
A többieknek pedig köszönöm a jó válaszokat.:)
2010. júl. 29. 21:19
9/17 anonim válasza:
Én 21 vagyok és nem csókolóztam még.
Nah, én nyertem?
10/17 anonim válasza:
21:19 - Nem sokkal vagyok lemaradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!