Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyén hangzik,de tippek hogy túl tegyem magam,vagy barmi más megoldás?
Van egy nő,kb 1 honapja beszelgettünk, nagyon jól elvoltunk, igazabol hosszu ido ota eloszor ereztem hogy vegre egy normalis no,akivel lehet ertelmesen beszelgetni,mély dolgokrol,kb egyfajta torodes szerintem az,amikor valaki meghallgat,probal segiteni, es valoban erdekli amit mondasz. Egyebkent ezektol fuggetlenul is minden stimmelt,egy gyonyoru no. Aztan egyszer telefonalas kozben egy komolyabb dologrol beszeltunk, mire egyik pillanatrol a masikra annyit kerdezett , ki nevet ott a hatterbe, es hogy azt gondolta ezek a dolgok kettonk kozott maradnak, nem gunyolom ki. Aztan kinyomta,letiltott mindenhonnan azota nem tudom elerni sehogy sem. Ennek 3 napja mar. Egyszeruen abszurd,mar valahol nevetseges hogy ilyen felreertes letezik,es hogy igy lett vege.. nembirom kiverni a fejembol,elfogadni hogy ilyen lezáratlanul lett lezárva a kettonk kapcsolata. Ti mit tennetek?
25/F
Azt hiszi, hogy elárultad a bizalmát. Valószínűleg azt is gondolja, hogy rajta nevetett az a valaki. Nem adott időt válaszra, mi?
Hát ez bajos helyzet. Ha még tudsz írni neki, akkor magyarázd meg mi történt. Ne kérj bocsánatot, ne takarózz mindenféle csúsztatásba, ne bizonygassad az igazad, egyszerűen kerek-perec írd meg, hogy mit hallott.
Ha nem tudod ilyen módon elérni, akkor az egyik (lehetőleg közeli) barátnőjét kérjed meg, hogy továbbítsa az üzeneted.
Viszont egy üzenetnél többet ne küldj. Ne üldözd, hagyjad, hogy magától visszajöjjön.
Rossz oldalról közelíted meg a dolgot. Adj hálát hogy egy ilyen nőtől megszabadultál.
Nem normális az ilyen viselkedés, fejben tuti nincs minden rendben nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!