Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás? Találkozgatok egy férfival, aki nagyon tetszik. Az a bajom vele, hogy nincs jó szaga, ápolatlan kissé, és a szája is b.
Én férfi létemre azt nem értem, hogy tetszik valaki aki ápolatlan és büdös? Nekem fordított esetben tuti elmenne a kedvem tőle.
Hogy hozd a tudtára? Fingom nincs... Büdös se..
Uhh ez nem lesz jobb sőt! Gondolj bele, ha ez az amit randira tud produkálni, ami arról szól, hogy a legjobb oldalát mutassa az ember... Szerintem ő privátban még ápolatlanabb....
30N
Sok olyan embert ismerek, aki egy ideig büdös volt, aztán meg illatfelhővé változott. Mi változott? Pl, a lakása, a fürdőszobája, egyszerűbben oldja meg a mosást, vagy vett egy szárítógépet és nincs undorító befülledt szaga az összes ruhájának, hanem pure öblítőfelhő. Vagy elköltözött a bagós lakótársa. Vagy elköltözött az étterem feletti lakásából. Stb.
Az a sok barom aki azt mondja hogy ebben nem változik senki, az csak azért mondja, mert rondák, elviselhetetlenek, és az egyetlen pozitívnak hitt tulajdonságuk az az hogy ŐŐŐŐŐK folyamatosan a zuhany alatt ülnek egész nap, mert különben olyan büdösek lennének mint akit idehánytak.
hogy tetszhett valaki ennyire, aki ennyire gusztustalan?
az a megoldás, hogy tovább állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!