Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakítás lenne a megoldás? Mert a csókon kivűl más gondunk nincs.
Figyelt kérdés
A párom nem tud hosszan csókolózni velem, csak rövid ideig, inkább mindig szájrapuszikat ad.
Jeleztem már neki, h én a hosszabb csókokat igénylem, de hiába....
Azt mondta, h nem tud 5 percen keresztül egyfolytába csókolózni, mert nem kap levegőt, és félti az első 2 fogát, ami csináltatott.
Vagy elfogadom ilyennek, vagy sem.
2020. máj. 8. 14:28
2/13 anonim válasza:
Hát ez a kapcsolat is stabil lábakon áll...
4/13 anonim válasza:
5 perc szerintem is hosszú egy csokhoz. Annyi idő alatt tiszta nyál lesz az ember egész arca. De ha te emiatt szakítani akarsz az röhej.
5/13 anonim válasza:
hát bakker 5 percig egyfolytában én sem akarnék smárolni...
6/13 anonim válasza:
Van aki szeret csókolózni. Én megértem! Nincs is annál jobb mint a tv-ben egy film alatt a reklám alatt elkezded és egyszer csak azt veszed észre, hogy már a következő reklám tart. Sajnos ebben nem hasonlítotok, kompromisszumot kell valahogy kötni.
7/13 anonim válasza:
Én nem gondolkodnék ezen. Röhögve otthagynám.
8/13 anonim válasza:
Senki nem csokolozik ot percen keresztul.
10/13 anonim válasza:
Ha 15 évesek vagytok oké. a felett már inkább kellemetlen ez a kérdés ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!