Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire nehéz párt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jocika147 kérdése:

Miért ennyire nehéz párt vagy akár csak randit találni ma?

Figyelt kérdés
Nem ugy értem hogy a mai nap, hanem ugy altalaban veve😄 komolyan érdekelne,kinek mi a velemenye es tapasztalata errol. Nekem nagyon negativ
2020. máj. 16. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Akárkit találni kapcsolatra még könnyű. De igazi párt... évek. Mindenkinek.

Nincs elég idő ismerkedni, nem tudunk ismerkedni, nem tudunk kommunikálni, félünk az emberektől, nem tudjuk, hogy mit akarunk, nincs önbizalmunk, nem merünk bízni a másikban, stb..

Szóval évek...

2020. máj. 16. 22:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Értékeset írtál de mégsem értek vele egyrészt egyet,masreszet meg nem értem. Tehat szerintem nem konnyu akarkit sem talalni. Es nem,nem vagyok csunya😄

A masik felevel értek mondjuk,de nem ertem miert ilyen minden no,en is pont ezt hianyolom beloluk, még egy igazan jo beszelgetes is lehetetlen

2020. máj. 16. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
43%
Mert sok töketlen nem képes odamenni egy nőhöz sem.
2020. máj. 16. 22:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez igaz,de ennel messze menobben erdekelt volna a valaszod😄
2020. máj. 16. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!