Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért ilyen álszent?
Figyelt kérdés
Például ismerkedik egy férfival, de úgy tesz mintha elérhetetlen lenne, ennek ellenére egy kedvenc zenekara tagjainak megengedte hogy fogdossák a mellét és simán le is feküdne velük. Randizik egy normál sráccal akkor kell legalább X hónap h szexeljen vele, de pl egy ismertebb emberrel egy perc beszélgetés után ágyba bújna, közbe mégis előadja , hogy ááá ő nem olyan, őt megkell hóditani, de közbe mégis simán megkaphatja egy kicsit is népszerűb arc.2020. máj. 13. 21:34
11/12 anonim válasza:
Nem értem a problémát. Ha valakihez rohadtul vonzódom, és nem tervezek vele komolyat, miért ne szexelhetnék vele akár 5 Pécs után? Ha kapcsolatot keresek, nyilván meg akarom ismerni rendesen az adott embert. Azt gondolná az ember, hogy a másik is.
12/12 anonim válasza:
Nem csak nők között van ilyen. Nekem az egyik exem folyton azzal jött, hogy ő nem bírja a ribis kinézetű lányokat, és mennyire örül neki, hogy nincs szilikonmellem, meg stb.
Aztán persze kibukott a valóság. Amikor már szakításközeli állapotban voltunk, kiderült, hogy tetszik neki az egyik munkatársa, majd hozzátette, hogy ne úgy képzeljem el, mint valami álomnőt, nem ez a műnő... Meg olyanok is kiderültek, hogy titokban ilyen k**vákat hívogatott telefonon, és úgy verte ki magának.
Én sem értem ezt a viselkedést, hogy az ilyen emberek miért nem vállalják fel a valódi énjüket, és miért nem keresnek partnert a valós vágyaikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!