Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vannak olyan álszent pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak olyan álszent pasik?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, hogy nekik normális rendes lány kell, ennek ellenére, ha egy lány már nem állandó mosollyal az arcán járkál, nem cicáskodik vagy nem vékony alkatú rá sem hederítenek, ha pedig igen, csak elvárnak tőle.
2013. jún. 2. 19:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
MErt eza jól bevált dumájuk :)
2013. jún. 2. 19:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Köszönjük Emese! Mindenki azt lát meg, amit akar.
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez megint csak egy általánosítás! Mit várnak el tőle? Mire gondolsz? Sajnos szerintem eddig rossz pasikba futottál bele, de maradj ilyen mert nincs veled semmi baj.

23/F

4/12 anonim ***** válasza:
100%
A pasik többségének normális lány kell. Ha te nem kellesz nekik, akkor nem vagy normális. Ennyi :)
2013. jún. 2. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy azok a fiúk járkálnak cicákkal, akik azt mondják, hogy normális lányt akarnak. mivel nem csak egyféle férfitípus van. amennyiben mégis egy normális lányra vágyó fiút láttál ilyen miss pi_csával, valszeg azért történt, mert egy cica is lehet normális, esetleg könnyű volt felszedni stb.

nem tudom, hányszor kell elmondani, hogy az emberek nem egyformák, nincs értelme általánosítani.

2013. jún. 2. 19:30
 6/12 ASOT ***** válasza:
4-es megmondta :)
2013. jún. 2. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezek alapján egy mogorva, kevésbé nőies molett lányt képzelek magam elé...:D ez tényleg vonzó :D

Szerintem a férfiak többsége egy életvidám, csinos lányt keres ebből a csinos mindenkinél változó. A cicáskodik nem tudom mit jelent nálad.

23N

2013. jún. 2. 19:41
 8/12 anonim válasza:
4es epic válasz! am meg fogyj le, úgy meglátod,hogy majd sok pasinak kelleni fogsz:)
2013. jún. 2. 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts!
2013. jún. 2. 20:03
 10/12 anonim ***** válasza:

jah, mellesleg én sem vagyok vékony, mégsem volt soha problémám a pasizással. kapcsolat jött mindig annál nehezebben, minél jobban akartam.

egyébként hány éves vagy?

2013. jún. 2. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!