Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vannak olyan álszent pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak olyan álszent pasik?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, hogy nekik normális rendes lány kell, ennek ellenére, ha egy lány már nem állandó mosollyal az arcán járkál, nem cicáskodik vagy nem vékony alkatú rá sem hederítenek, ha pedig igen, csak elvárnak tőle.
2013. jún. 2. 19:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nahát, és akkor mi van velem?

csinos vagyok, kedves, sőt még okos is, még sincs senkim

ez mégpedig azért van, mert a fiúk egy dekoratív lányt látnak maguk előtt, és az ismerkedési folyamat első fázisában úgy viszonyulnak hozzám, mint ahhoz a típusú lányhoz akit meglehet kapni csak úgy... ezzel persze rögtön elvágják magukat és amikor látják, hogy átlátok a szitán, szánják-bánják, de egyben elkönyvelnek magukban egy cinikus, szép, de nem kedves lánynak.. na ennyit a pasikról:)

még szerencse, hogy vannak kivételek, csak engem nem találnak meg

2013. jún. 2. 20:51
 12/12 Aladárkiss ***** válasza:

Azért nem kell általánosítani. Ideáll kérdése! Én a vékony típusú lányokat szeretem, de egyforma embert nincs így lehet valakinek a teltebb lány az esete. Nálam nem kell cicáskodni, nem kell mindig boldognak mutatnia magát. Emberek vagyunk, tökéletes mindig topon lévő lány akkor sem létezik ha szépen kisminkeli magát és a legújabb ruha van rajta. Elvárás ??? Egy kapcsolat nem az elvárásról szól hanem inkább arról, hogy mennyire vagytok kompromisszum képesek a másikkal szemben. Nem elvárni hanem, a másiknak az esetleges kéréseit tiszteletben tartását kell tudni jól alkalmazni. Ha egy kapcsolatban elvárások vannak az már régen rossz.

A 11 -es üzenet írójának üzenném, valószínű nem veled van a probléma! Általában téged pont az olyanok találnak meg akikről írtál. De egyszer biztos fogsz olyannal találkozni , aki valóban a benned lévő értéket foglya előtérbe helyezni.

Csak legyél türelemmel.. eljön mindenek az ideje.

Egy fiú voltam.

2013. jún. 2. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!