Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb 40+ férfiak, utasítottátok már el korotokbeli nő ajánlatát kapcsolatra vagy csak szexre, mert a nő veletek egyidős volt és pontosan annyinak nézett ki ahány éves?
Nem dehogy! Hova gondolsz!
Öregnek kinéző embert csak a nők utasíthatnak el, a férfiaknak kötelező mindenkivel lefeküdni :)
"a veled egykorú nő öreg? Akkor te is az vagy. Döbbenet, hogy a nők beérnék korukbelivel, csak a pasik hajtják az ilyen fiatal pipiket"
A férfiak és a nők másként öregszenek. Máskor kezdődnek tudományos alapon is az életszakaszok. Például a "juvenitas" szakasz a nőknél 20 évesen ér véget, a férfiaknál 25 évesen ( [link] )
Például a lány ismerőseim 16-18 évesen már kész nők voltak, mikor a fiúk még kisfiúk. Aztán ez fordul, 35 felett egy nőt általában megvisel jobban a kor.
A beéri vele egykorúval rész meg a legviccesebb :D :D :D
16-18 éves voltam, amikor a lány osztálytársaim már egyetemista, sőt dolozó férfiakkal jártak. Egyetemista voltam, a legtöbb lánynak dolgozó pasija volt, fiatal felnőttként mindegyik 30-assal járt.
És folyton hallgattam, hogy milyen kisfiúk a korosztályuk (nézz csak körül itt a GYK-n hány ilyen vélemény van), ők meg már felnőtt nők!
Ez kb 35 éves koromig tartott, amikor az összes nőismerős hirtelen felháborodott, hogy neki korabeli pasi kell, mert nem akartak a korábbi +8-10-12 évvel idősebb férfiakkal családot alapítani, esetleg hirtelen elfogytak a nem férjezett férfiak.
És elkezdtek köpködni saját fiatalabb kiadásukra, akik 28 évesen összejöttek egy 35 éves férfivel, mert mi az, hogy a féfi a fiatal pipit hajtja.
Bocs, de nem hajtok én semmi fiatal pipit, simán találok 40 évesen 28-35 közötti nőt, nem kell kergetni őket, a korosztályom pedig aki eddig átnézett rajtam, mert neki férfi kell (aki már egyetemista, akinek már van fizetése, aki már befutott), most hirtelen megtalálna magának. Köszi nem!
ps: és igen, nem minen nő ilyen, vannak akik már régen megállapodtak egy korukbeli férfivel. De ők nem 40 évesen jönnek rá, hogy korukbelit kellene választani.
"Mondjuk ha ápolt és ad magára, de azért mégis csak ráncosabb, nem olyan mint egy 30 éves."
Hát igen... mert a 40-es nő az ápolt, és ad magára, a 30-as viszont hülye, az semmi ilyet nem csinál :D
Az a baj, hgoy a 30-as is ápolt és ad magára, és így nem egy 40-esl versenyzik, hanem egy 25 évessel.
Én nem téged sértegetlek, én leírom, hogy mi a valóság. Kb az egyetem első évében volt utoljára olyan, hogy egykorú párok voltak többségben.
Persze nálatok vidéken ahol 18 évesen mindenki rögtön házasodik lehet, hogy így megy, de elég ha az egyetemen, vagy a munkahelyen körülnézek. Az egyetemista évfolyamtársnőim 80%-nak volt már dolgozó pasija, a munkahelyemen a velem együtt kezdő csajok mindegyike már seniorokkal járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!