Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam az iskolai végzettségemet illetően, szerintetek el kellene mondjam az igazat?
Szóval megismerkedtem egy jól szituált nővel. 28 éves vagyok, azt mondtam neki, hogy van 2 diplomám, igazából még érettségim sincs, mert szakács szakmám van.
Együtt vagyunk 1 hónapja. Igazából nem sokat beszéltünk azóta a munkáról. Ő úgy tudja, hogy egy könyvvizsgáló cégnél vagyok manager, de valójában egy menü-ételkiszállító helyen vagyok kifőzdés.
Hosszútávon nem hiszem, hogy működne a kapcsolat, ha már az elején nem igaz alapokra épült, ti bevallanátok, vagy élnétek az életet? Végül is egyszer élünk, nem tudom a jövőn érdemes-e filózni. A keresetem egész jó, de a manager szintjével természetesen nem egyenlő.
Nem provokáció hanem szembesítés.
Miért kellett egyáltalán kamuzni? Ha szeretek vkit pont lexarom mit dolgozik felőlem lehet takarító ism
Mondd azt, hogy kikezdett veled egy kolleganod a cegnel, es szomoru vagy emiatt, felmondtal. Atmenetileg gasztro-elmenyekkel vezeted le a feszultseget, es elszegodsz szakacsnak :)
35F incel
Ha szeretnél komolyabbat a nőtől, mindenképp mondd el! Persze lélekben készülj fel arra, hogy dobni fog. De ha dob, akkor úgysem ő az a nő, aki neked kell. Keressen csak magának egy managert (nem pedig társat).
Viszont, ha nem utasít el, akkor tudhatod, hogy valóban Téged értékel.
Persze mondd neki azt, hogy láttad milyen művelt, intelligens nő, és annyira megtetszett neked, hogy nem akartad kockáztatni, hogy a végzettséged miatt elutasítson. De persze nem akartad ezt hosszú távon eltitkolni előle.
Amúgy a szövegből ítélt kifejezésmódod megállja a helyét. Amúgy sem egy papírtól lesz az ember valóban művelt. Lehet, és legyen is önbizalmad ebben a szituációban is. Sok olyan esetet láttam, hogy jó végzettségű nők nem olyan kipapírozott társat választottak, de persze az illetők az életben diplomák nélkül is kiválóan helytálltak. Sok boldog házasság lett ilyen kapcsolatokból.
Szóval, ha érdemesbek tartodd komolyabb dologra a nőt, akkor mindenképp mondd el. Ha a legrosszabb következik be, akkor sem veaztesz semmit, viszont ha minden jól alakul nyerhetsz akár egy boldog életet is egy jó társ mellett.
41F
Szerintem innentől már inkább a szexre menj! Ezt nem fogod kimagyarázni sehogy. A komoly kapcsolat felejtős!!!
sosem tudna bízni benned... eljátszottad...
Csak tanulj is belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!