Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejönne, ha egy fiú ilyen laza lenne tanulmányait, munkáját illetően?
Levelező mesterszakra járna, de nem mindig menne be arra a heti egy napra, úgyis csak elóadások, amiről van jegyzet, videó.
Inkább megnézi videón az előadást 1.5x-es gyorsításban reggel egy nagy kávé társaságában.
Inkább elvállalna egy heti 30 órás melót, heti 4 napban h-cs, minthogy széthajtsa magát valami tanácsadó cégnél 100 ezer forintal több fizetésért, havi 180-200 órákban. Többet ér neki a szabadidő meg a nyugalom.
Neki ez így a nyugalom szigete, van kis pénze, de van szabadideje, könnyedén teljesíti az egyetemet is, sokat tudna mászkálni a városban a barátnőjével, kirándulgatni, randizgatni.
Ez jönne be nektek, vagy inkább egy workaholic srác, aki szétdolgozza az agyát, hogy sok pénze legyen, még a hétvégi túlórákat is bevállalná.
Ha mindezek mellett értelmes, vicces és még tetszik is nekem, akkor igen.
Mondjuk, arra a heti egy napra azért nem lenne olyan nehéz bemenni. De ha neki így jó.
Alapvetően nekem ez a "hozzáálás" vagy amit tükröz még tetszik is.
Az órára járás még a BME-s targyaknál is elvette az időt a tanulástól.
Van, aki gyorsabban pörög, jobban tud infót szerezni.
De ezek nem kizáró tényezők. Csak nem is elég ahhoz, hogy valakit megismerj.
Nem tudnám komolyan venni. Kiábrándító, hogy megelégszik a kevesebbel. Nekem olyan férfi kell, akinél nem kell attól félnem, hogy nekem kell eltartanom. Akivel együtt tervezhetem, építhetem a jövőm. Aki szeretne minél feljebb jutni, ahogy én is. Ez a hozzáállás, ami neked van, nagyon gáz. Persze az sem normális, ha valaki 7/7 melózik, és semmi másra nincs ideje, nem is érdekli más, csak a munka... De azért közted, és a munkamániás között bőven van átmenet, ami normális.
Nem csodálkoznék, ha még anyuéknál laknál, és azért nem látnád át, hogy milyen az élet... Az a 100.000 forint pont egy rezsi/albérlet(mondjuk nem Pesten).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!