Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam az iskolai végzettségemet illetően, szerintetek el kellene mondjam az igazat?
Szóval megismerkedtem egy jól szituált nővel. 28 éves vagyok, azt mondtam neki, hogy van 2 diplomám, igazából még érettségim sincs, mert szakács szakmám van.
Együtt vagyunk 1 hónapja. Igazából nem sokat beszéltünk azóta a munkáról. Ő úgy tudja, hogy egy könyvvizsgáló cégnél vagyok manager, de valójában egy menü-ételkiszállító helyen vagyok kifőzdés.
Hosszútávon nem hiszem, hogy működne a kapcsolat, ha már az elején nem igaz alapokra épült, ti bevallanátok, vagy élnétek az életet? Végül is egyszer élünk, nem tudom a jövőn érdemes-e filózni. A keresetem egész jó, de a manager szintjével természetesen nem egyenlő.
Eléggé féregned kell lenned már bocsi.
Hogy alszotok egymásnál, munkásruhád? Ha szakács vagy akkor gondolom hétvégén is melózol ezt mivel magyarázod ki nála?
Majd ha luxus cikkre támad kedve akkor érdekel miből veszed meg.
Nem értem miért kell kamuzni.
Én is ha úgy fogalmazhatok " jól szituált vagyok és jól keresek", párom meg szerelő tiszta olaj a munkás cucca amit én mosok... Kit érdekel? Szeretem ez a lényeg.
Vicces lesz ha mindig buszoztok meg kis szakadt sz@rral mentek, pénzed se lesz repjegyre, idegen nyelvet is tudnod kéne főleg 2 diplomával de majd makogsz ott a csaj előtt jó lesz :D
Én nem a pénz miatt baxnálak ki hanem, mert hazudtál , ki tudja még miben?
Nem az a baj, hogy nincs érettségid.
Nem az a baj, hogy nincs diplomád.
Nem az a baj, hogy egy kifőzdében dolgozol.
Az a nagyon nagy baj, hogy minden áldott nap hazudsz neki, és hidd el, hamar le fogsz bukni, és akkor teljesen jogosan fog kidobni téged. Elképzelni nem tudom, hogy nem szorult valaki egy minimális gerinc se.
Nem lehet hazugságokra építeni egy kapcsolatot, ha szerinted igen, akkor számodra az őszinteség, tisztelet és szerelem ismeretlen fogalmak és nyilvánvalóan egyiket se érzed iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!