Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Képes lennék az elveim feladni?
"Volt egy felmérés arról,hogy minél jobban néz ki a pasi, a nők annál inkább hajlandóak engedni a gumi nélküli szexet."
Ezt én is olvastam!
Tudat alatt valószínűleg kevésbé bánnák, ha becsúszna a gyerek, csak ugye néha az STD jön helyette.
Pedig paradox módon pont azok a férfiak általában azok, akik a legtöbb nővel kavarnak, így aztán adják-veszik mindazt, ami a parnereiknek, vagy azok parnereinek megvan.
Nekem az exem EÜ okokból nem használhatott hormonális fogamzásgátlót, így óvszert használtunk végig, előtte pedig szűz volt a barátnőm.
Szóval papíron semmi esélye nem volt, hogy fertőzött legyek, mert nem voltam éveken át olyan nővel, akitől elkaphattam volna, mégsem kértem soha senkit arra, hogy "bízzon meg bennem"
Jól látod.
Ha már a közös std-szűrést felajánlottad, már bőven többet tettél, mint ami elvárható volt ez ügyben.
Jól csinálod. Aki ennyire hülye, azzal nem kell foglalkozni. Nem képesek megerteni, hogy egy rakás betegségnek nincs tünete. Az, hogy "előbb megismerte a partnereit" egy baromság. Ha a partnere sem tud róla, hogy HPV-s, chlamydiás, akkor mit segít, ha vár pár hetet, hónapot?
Nőgyógyászaton dolgozom. Csak a múlt héten láttam egy genitális herpeszt, ahol a pasinak semmi tünete és vagy 3 condylomást, ahol a pasinak szintén semmi tünete. Az egyik csajnak a puncija (fiatal, normálisan, igényesen kinéző huszonéves csaj!) úgy nézett ki, hogy én komolyan sírtam volna, ha az enyém néz ki úgy. Az egész vulvaja tele volt apró condylomákkal, de fullra az egész.
Aztán az a huszonéves leányzó (szintén helyes, igényének tűnő) a kismedencei tályogjával. Ráment az egyik petevezetője, de a másik se nézett ki normálisnak. Chlamydia.
Fogjuk már fel, hogy attól, hogy valakinek nem rohad látványosan a farka, attól bizony lehet beteg.
Ha eddig használt gumit most miért nem? Meg ugyebár a betegségeket ellehet kapni szájon át is.
Hanyagold ezt a barmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!