Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Képes lennék az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Képes lennék az elveim feladni?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút. Három hét után eljutottunk oda, hogy lefeküdjünk, de nem akart gumit használni és mivel én ragaszkodtam vagy ahhoz vagy egy közös std szűréshez, így összevesztünk és nem lett akkor belőle semmi. Még mindig beszélünk, de hallani sem akar ezekről a dologról szex kapcsán, mert ő nem beteg és sose csinált tesztet és használt gumit, mert mindig csak olyan nőkkel feküdt le, akit már jobban megismert.. Én meg úgy vagyok vele, hogy hiába szeretnék vele lenni, csak egy életem van és sosem tudhatom. Most azt mondja, hogy én túl konzervatív vagyok, ő meg őrült és nem illünk össze. Szerintem én sem vagyok kevésbé őrült, sok dolgot próbáltam, de nem vagyok felelőtlen. Vagy én látom rosszul a dolgot?

2020. máj. 3. 11:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy idióta. Jobban teszed, ha inkább nem fekszel le vele egyáltalán.
2020. máj. 3. 11:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

"ő nem beteg és sose csinált tesztet és használt gumit,"

Már ez ellentmondás. Ha sosem használt gumit, nagyon is esélyes, hogy van valami betegsége. Ez lehet gomba, HPV, akármi.

Másrészt:

Ha a gumin múlik a kapcsolatotok, akkor ő tényleg szeret téged? Szerintem csak szeret dugni.

2020. máj. 3. 11:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes évente szűrésre járni, ha valakinek nincs stabil partnere.
2020. máj. 3. 11:21
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelentsen az, hogy olyan nōkkel feküdt le, akit jobban megismert? Milyen érv ez már? Tényleg elég felelōtlen a pasi..

Ismertem ilyen férfit.. megsértōdött, hogy nem akarok belemenni a szexbe gumi nélkül, közben meg ostoba érvekkek jött, “eddig gumi nélkül csinálta s nem volt baj”, na ez aztán megnyugtató...

2020. máj. 3. 11:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe az ilyen barmokat.
2020. máj. 3. 11:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy HIVben manapság senki nem hal meg és nem is érti ezt az egy életem van szöveget. Mondom, jah nem, de egész életükben kezelésre szorulnak... Pont ezt akarom megelőzni... Ez nem egy nagy dolog.
2020. máj. 3. 11:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem is STD miatt, hanem mondjuk nem kívánt terhesség miatt is gumit kell húzni. Nem is értem a palikádat, bár sajnos nem ő az első férfi akitől ezt hallom. Meg az ilyen egyéb kifogásokat, hogy a gumiban lelolhad, nem érez semmit, blablabla.

Az ilyen férfiak felelőtlenek és agyilag gyerekek.

El lehet dönteni, hogy ilyen embernél te kockáztatni akarod az egészséged meg a jövőd? Gyerek becsúszik, első dolga lesz, hogy megmondja, hogy vetesd el, vagy felszívódik az éterben.

2020. máj. 3. 11:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A koton mellőzése életet adhat, vagy az életedbe kerülhet...

Nekem is volt csaj, aki ott könyörgött, hogy ő nem szereti gumival, csináljuk nélküle... Az a baj, hogy tudtam róla, hogy nem én vagyok az egyetlen partnere (haver lány volt), és persze, ő is ott esküdözött, hogy nem lesz baj, ő nem beteg.

Nem mentem bele, viszont volt srác aki igen... Ő ma boldog (?) apa. Még szerencsés, hogy nem boldogtalan HIV fertőzött.

2020. máj. 3. 11:44
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Volt egy felmérés arról,hogy minél jobban néz ki a pasi, a nők annál inkább hajlandóak engedni a gumi nélküli szexet.
2020. máj. 3. 11:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem elvek hanem teljesen helyénvaló óvatosság és könyörgöm, fel ne add egy három hete megismert idióta kedvéért
2020. máj. 3. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!