Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Képes lennék az elveim feladni?
"ő nem beteg és sose csinált tesztet és használt gumit,"
Már ez ellentmondás. Ha sosem használt gumit, nagyon is esélyes, hogy van valami betegsége. Ez lehet gomba, HPV, akármi.
Másrészt:
Ha a gumin múlik a kapcsolatotok, akkor ő tényleg szeret téged? Szerintem csak szeret dugni.
Mit jelentsen az, hogy olyan nōkkel feküdt le, akit jobban megismert? Milyen érv ez már? Tényleg elég felelōtlen a pasi..
Ismertem ilyen férfit.. megsértōdött, hogy nem akarok belemenni a szexbe gumi nélkül, közben meg ostoba érvekkek jött, “eddig gumi nélkül csinálta s nem volt baj”, na ez aztán megnyugtató...
Kérdező, nem is STD miatt, hanem mondjuk nem kívánt terhesség miatt is gumit kell húzni. Nem is értem a palikádat, bár sajnos nem ő az első férfi akitől ezt hallom. Meg az ilyen egyéb kifogásokat, hogy a gumiban lelolhad, nem érez semmit, blablabla.
Az ilyen férfiak felelőtlenek és agyilag gyerekek.
El lehet dönteni, hogy ilyen embernél te kockáztatni akarod az egészséged meg a jövőd? Gyerek becsúszik, első dolga lesz, hogy megmondja, hogy vetesd el, vagy felszívódik az éterben.
A koton mellőzése életet adhat, vagy az életedbe kerülhet...
Nekem is volt csaj, aki ott könyörgött, hogy ő nem szereti gumival, csináljuk nélküle... Az a baj, hogy tudtam róla, hogy nem én vagyok az egyetlen partnere (haver lány volt), és persze, ő is ott esküdözött, hogy nem lesz baj, ő nem beteg.
Nem mentem bele, viszont volt srác aki igen... Ő ma boldog (?) apa. Még szerencsés, hogy nem boldogtalan HIV fertőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!