Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék feladni hirdetést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék feladni hirdetést?

Figyelt kérdés
Olyan fiúknak szeretnék segíteni, akiknek fogalmuk sincs, mit kell csinálni egy első randin. Elmennék velük pár próba randira, és elmondanám a véleményem, hogy min kéne változtatni, illetve mi az, ami nagyon is jó volt. Csináltam már ilyet, és jó volt látnom, hogy mennyit változott az illető, illetve azóta barátnője is van, szóval úgy érzem, nem mondok hülyeségeket :D
2017. júl. 25. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Itt majd akadnak százával!! :D
2017. júl. 25. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Hűű micsoda jótét lélek!
2017. júl. 25. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
sztem itt kismillió ilyen szerencsétlen van. Itt kellene feladnod hirdetést. Beszélj a weboldal üzemeltetőivel :)))
2017. júl. 25. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha randi partnert is szerzel nekem, akkor oké. :D
2017. júl. 25. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!