Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megéri feladni egy 1éves, sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri feladni egy 1éves, sok harcot megélt kapcsolatot egy ismeretlenért?

Figyelt kérdés

Nem volt egyszerű kapcsolatunk a jelenlegi barátommal, rengeteget veszekedtünk, de mindig ragaszkodtam hozzá és gyakorlatilag meggyőztem arról, hogy folytassuk és megoldunk mindent. Most kevesebbet veszekszünk, de mégis én érzem azt, hogy nem igazán illünk össze és érzelmileg sosem leszünk egy szinten. Nem tudom, hogy boldog tudnék e így lenne.

És mellette megismertem vkit, aki nagyon érdekel, de még csak ismerkedünk (nem történt és nem is fog köztünk történni semmi, tehát nem lépek félre! ). Szívesebben töltöm vele az időmet, mint a mostani barátommal. Hiányzik, folyton rá gondolok, zavarban vagyok, ha vele vagyok és elmondta, hogy komolyan szeretne kezdeni velem, de hagy nekem időt. Nem a szexuális vonzalom az alapvető köztünk, hanem látunk (persze lehet csak belevetítjük egymásba ezeket a dolgokat)egymásban vmi nagyon különlegeset..

Nem tudom jobban megfogalmazni. Nagyon gyötrődöm, nem tudom mit tegyek, már ezerszer mérlegeltem, végiggondoltam mindent és továbbra sem tudok döntésre jutni. Ráadásul már nem vagyok fiatal megint mindent elölről kezdeni, és ha ezzel a másik férfival mégsem jönne össze, akkor ki tudja meddig..

Kérhetek véleményt/tanácsot/saját történetet esetleg?

Köszi

29/N

2014. júl. 2. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:

"...de mégis én érzem azt, hogy nem igazán illünk össze és érzelmileg sosem leszünk egy szinten. Nem tudom, hogy boldog tudnék e így lenne."

Van még kérdésed?

2014. júl. 2. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Tudod sokan belemennek abba a hibába, hogy kapcsolatban vagyok de van más akibe szerelmes vagyok de nem adom fel a kapcsolatomat és inkább elfelejtem és élek benn tovább, azzal a tudattal h nem a legjobb és mi lett volna ha.

Ha nem illetek össze, nincs gyerek sem, házasok sem vagytok akkor azt mondom hagyd el!

2014. júl. 2. 11:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves 2.válaszoló!

Igen, tudom, hogy sokan beleesnek ebbe a hibába.. De sokan az ellenkezőjébe is, hogy elhagyják a régit, az újjal ugyanúgy nem jön össze, megbánják, de már nincs visszaút, stb..

És könnyebben lép az, aki még fiatal.

2014. júl. 2. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
hagyd el, és.. sok boldogságot az új kapcsolathoz;)
2014. júl. 2. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is voltam ahsonló helyzetben: volt kb. 1 éve egy barátnőm. Úgy hozta az élet,hogy a munkám során megismertem egy csinos lányt. Először visszafogtam magam,mert úgy éreztem,úgysincs esélyem Nála. Aztán észrevettem ,hogy a vonzalmam viszonzott. Sokáig nem volt egyértelmű számomra,hogy Neki is tetszem. Mégis csak 20 év van köztünk. Az apja lehetnék.Aztán elkezdtünk levelezni.Bevallottam neki,hogy van barátnőm,ő meg megírta,hogy nem akar semmi komolyat. Leveleztünk tovább. Aztán összejöttünk egy alkalommal. Próbáltam elfelejteni kb 1 hónapon keresztül. Aztán nem bírtam tovább és írtam neki. Sokat nézegetttem a képeit,gondolkodtam,hogy mit csináljak. Volt egy velem nagyjából egykorú barátnőm. De állandóan a lánnyal akarok levelezni,az ő képeit nézegetni. De úgy éreztem semmi esélyem. Időközben a munkám miatt akaratlanul is találkoztunk rendszeresen. Főzött nekem,meg azt akarta ,hogy becézgessem. Aztnán mindennapossá váltak a levelezések. Nem tudtam,hogy van-e valakije. De nekem nem volt jogom ilyesmit számon kérni Rajta,hisz nekem is volt valakim. Egyre jobban elhatalmasodott rajtam az érzés,hogy csak magamnak akarom. Próbáltam lelplezni. Aztán egyszercsak a szokásos levelezésünk során azt írta,hogyha kirúg a barátnőm,költözzek Hozzá. Szóval megváltoztatta a véleményét időközben. Gondolkodtam rajta 1-2 napig,aztán rákérdeztem,ogy tényleg azt akaja,hogy együtt éljünk Nála. Igent mondott. Megmondta,hogy nem szokott a levegőbe beszélni. És egy pillanat alatt elborult az agyam,amikor a régi barátnőmmel voltam és megmondtam neki,hogy vége. Fogtam néhány ruhám és személyes holmim,iratokat és készpénzt és odaköltözetm Hozzá. Életem legjobb döntését hoztam meg. Évekig nem tudtam,hogy mi hiányzik az életemből. Most igazán boldog vagyok vele.Jól kijövünk egymással és sohasem veszekszünk. Alig mertem ezt meglépni ilyen idősen ,de megérte kockáztatni.

50/F

2014. júl. 2. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:

És akkor mivan?

eleve egy olyan kapcsolatban vagy benne ami nem jó boldogtalan ésatöbbi.

Most akkor választod azt h benne maradsz ebben?

Vagy megpróbálod a másikat.

De biztos igazad van egy vénasszony vagy.

2014. júl. 2. 13:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Igaz, nem a legjobb a kapcsolatom, de mivel az utóbbi időben sokat javult (kevesebb veszekedés stb.) és pont most kezdtem el más iránt érezni vmit, így főként arra irányul a tanácstalanságom, hogy mi van, ha pont most válhatna igazán jóvá a kapcsolatom, csak nem adok neki időt és esélyt..

Persze tudom, hogy ezt nem lehet előre tudni.

2014. júl. 2. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!