Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér bele ismerkedés során, hogy a férfi más nőket követ be Instagramon?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 11:42
11/18 anonim válasza:
Huha, valakik nagyon magukra ismertek az irasomban, hogy ennyire lepontoztak :))))
beke veletek !
12/18 anonim válasza:
Ez függ a helyzettől. Ha valaki alpári módon bekövet félmeztelen csajokat és azokra nyomja folyamatosan a "dugnálak" szöveget, az gáz. Más esetben, egy ÉRTELMES FELNŐTT EMBERNEK NEM GÁZ. Az insta egy közösségi oldal. Ha valakit zavar, hogy ott nőket követ be az illető, akkor menjen el pszichológushoz. Egy embernek vannak férfi és női ismerősei. Lehetnek férfi és női kedvenc énekesei. Aki ebből problémát generál, az hagyja az egész társkeresést a csába', mert úgyis kidobják a beteges féltékenysége miatt.
#11: Ez a gyk. Ha itt nem szidod a férfiakat, jellemzően lepontoznak.
13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez nyilván érthető. De itt nem ismerősökről van szó, hanem random jó csajokrol. Erről mi a véleményed?
2020. ápr. 25. 14:32
14/18 anonim válasza:
Te döntesz. Nekem nem férne bele. De én én vagyok. Nekem olyan pár se kéne, aki egyből fekszik, meg ötfele ismerkedik, de mindenki kinevet ezért engem. A helyzet az, hogy mindenki maga döntse el, neki mi fontos. Nem az okoskodó emberek életébe akarod befogadni a másikat, hanem a sajátodba.
15/18 A kérdező kommentje:
Igaz, köszönöm!
2020. ápr. 26. 18:06
16/18 anonim válasza:
Én világéletemben szerettem a szépet, szép igényes nőket, érdekes arccal, olyan testtel, amiben munka van. Amíg nem volt barátnőm nézegettem őket, aztán mióta kapcsolatban vagyok (persze a barátnőm is gyonyörű de nem egy modell alkat) kevésbé érdekelnek ezek. Nézem akiket követtem, de nem keresek újakat meg nem jut eszembe, hogy hu de megjelennék egy ilyen lánnyal mások előtt. Beszéltem erről a vele amikor még lehetett látni instán h kinek a képeit lájkolod és azt mondta nem érdekli mert ez kb olyan, hogy ő oda van Kenau-ért:d
17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: az ismerkedés alatt még követtél be újat vagy már akkor sem?
2020. ápr. 29. 08:12
18/18 anonim válasza:
nem nagyon figyeltem rá, lehet, hogy igen. egy idő volt mire nem értem rá ezzel foglalkozni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!