Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak vissza akart vágni?
Figyelt kérdés
Bármit megakartam vele beszélni, letiltott, aztán pár napra rá feloldott. Aztán megint. Végül azt mondtam neki, h egy gyerekes hlye fsz vagy. Erre elkezdte degradálni a volt párom, hogy hogyan bírt velem lenni 3 évig. Erre azt mondtam, úgy, hogy Ő jól ismert, Te pedig nem. Illetve kifogásolta, hogy miért nincs az exemnek fb profilképe... Erre azt mondtam, hogy nem mindenki gyűjt Facebook likeokat. (Ez a srác olyan fotókat posztolt ki, amit én soha nem raktam volna ki közösségi portálra és 500 nő likeolta a képeit...) Erre baromi mérges lett és azt vágta a fejemhez, hogy ő meg nem gyűjt hibbant pcsákat, vonuljak diliházba és keressek ott magamnak valakit, mert oda való vagyok... 😊 Meg fejtegette, hogy nekem ezért meg azért nincs pasim most... Mindezt úgy, hogy több éve állatokkal lakik nő nélkül, én meg csak nemrég szakítottam a vőlegényemmel 8000 km távolság miatt és igazából nem is ismer. Ráadásul Ő akart velem ismerkedni és miután összeszólalkoztunk, Ő keresett meg újra, hogy próbáljuk meg mégegszer. A vita amúgy mindig abból adódott köztük, hogy ennek ellenére nem foglalkozott és törődött velem, pedig nem én kerestem meg, nem én írtam, hogy fussunk neki a dolognak megegyszer. Ha már valakinek felvetnék ilyet, biztos odatenném magam. Mindig az volt a válasza, hogy elfoglalt... Persze az üzenetet eltudta olvasni, de válaszolni nem tudott napokig.. Vicc. Nekem egy kapcsolatról kicsit más fogalmam van, mint neki, azt hiszem. Ti értitek a viselkedését?2020. ápr. 16. 22:29
1/4 anonim válasza:
Örülj neki, hogy vége lett köztetek. Ez egy paraszt embert, ne sullyedj le a szintjére.
Tavozz emelt fővel. Nem érdemes miatta sirankoznod.
2/4 Noren1989 válasza:
Megsértődött, ennyi.
Valószínű arra várt, hogy körberajongod, nem így történt.
Emellett a több éve állatokkal lakik dolog valahol figyelmeztető jel lehetett, mondom ezt macskás pasiként.
Nyugivan.
Leszarod, továbblépsz, náfin szpesöl.
3/4 anonim válasza:
Hát ez borzalmas.. 1 perc is kár érte, nagyon zavaros elméjű ember lehet szegény.
4/4 A kérdező kommentje:
Pedig állítólag előttem is 6 éves kapcsolata volt, de most 2 éve egyedül van... Hát nem túl hihető ez.
2020. ápr. 16. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!