Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a vidéki szülők, hogy telebeszélik a fiúk fejét és lebeszélik a férfit a választottjáról?
1: Pontyosan! Akit ennyire tudnak kontrollálni a szülők, azt el kell engedni.
Nekem második barátnőm volt ilyen. Áradozott, hogy nagyon sokat kaptam tőle érzelmi téren, kimozdítottam önbizalom terén is, stb. De sajna a szüleinek nem feleltem meg. :)
Agyonkontrollált, racionális, pénzközpontú szülök vs idealista/álmodozó, nagyon nem materialista személyiség. :) Nem is baj így utólag. :)
2,5 évvel vagyok idősebb, a párom szülei vidékiek. Sírtak a boldogságtól, amikor eljegyeztük egymást.
Ha annak a fiúnak ennyit értél, akkor nem szeretett téged igazán és pokol lett volna az életed mellette, főleg amikor gyereketek is lett volna. Egy ilyen anyucipicifiába szerelmes se tudnék lenni, annyira szánalmas.
Nem minden vidéki ilyen, sőt ez még mindig a ritkább eset.
Ne hidd hogy városon is mindenki tökéletes.
Téged is meg lehet dicsérni mert általánosítasz...
Nagyon buta vagy, hogy két ember viselkedéséből levonod azt, hogy minden vidéki ember törzsi szokás szerint él "odalenn", és mindenképp csak olyan lányt választhat egy fiú, akinek kapa van a kezében.
Én vidéki vagyok, a szüleim is vidékiek, és 19 éves korom óta együtt élek a budapesti párommal.Szóval nem, nem ilyenek a vidéki szülők, mint ahogy te azt elképzeled. Ők is ugyanolyan átlagemberek, mint te vagy. Ott is vannak olyan buta, előítéletes emberek, mint te. Nem kellettél annyira ennek a fiúnak, törődj bele.
Elég lenézően beszélsz “odalenn”-ről, ráadásul általánosítasz. Képzeld, vidéken ugyanolyan emberek élnek, mint Budapesten. Nincs semmiféle szokás, ami csak a vidéki embereket jellemzi. Én már pesti vagyok, de egy faluban nőttem fel, és őszintén mondhatom, hogy nincs különbség az emberek között. Okosak, hülyék, bátrak, félénkek, csúnyák, szépek, tanultak, tanulatlanok, bunkók, kedvesek....mindenféle van mindkét helyen.
Nincs semmiféle általános szokás a szülők részéről sem.
Lehet, hogy ez a srác részéről csak egy kifogás volt, és valójában ő nem akart tőled semmit. Sőt, az biztos, hogy olyan nagyon nem akarhatott, mert akkor nem lehetett volna lebeszélni sem őt, ha igaz ez a történet.
Örülj, hogy még időben megszabadultál egy ilyen papucstól. Leendő anyósékról nem is beszélve.
Természetesen nem minden vidéki ilyen. Ők pont ilyenek voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!