Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne barátnőm?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok és meg csak egy barátnőm volt és azt se tudom hogy jött össze,nagyon kétségbe vagyok esve egyszerűen ha elmegyek bulizni nem merek odamenni egy lányhoz se mert nincs neki mit mondjak, ha fb on is vagy bárhol írok egy lánynak ott se igazan van közös téma és ott se igazan van mit mondjak nekik, esetleg alap dolgokról beszélünk.Nem tudom hogy miről beszeljek velük hogy kialakuljon valami, kapcsolatokról lehet vagy kettőnkről? Egyszerűen nincs mivel felkeltsem az érdeklődésüket és ebben szeretném a segítségeteket kérni, elég önbizalom hiányos vagyok bár a barátaim szerint nem vagyok egy rosszképű gyerek.Nagyon magam alatt tudok lenni emiatt. Lányok segítséget kérnem elsősorban, hogy ti miket szerettek gáz ha egy kapcsolatról beszélek veletek? Mit csinálok rosszul? Köszönöm hogy meghallgattál és próbálsz segíteni. Tudom hogy nagyon béna vagyok de nem akarok többet ilyen lenni :(

2020. ápr. 25. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Első körben győzd le a kétségbeesettségedet, az nagyon taszító. Utána meg csináld úgy, ahogy eddig. Ha volt barátnőd, akkor annyira nagy gond nem lehet. Hajrá.
2020. ápr. 25. 00:09
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Szörnyű vagy!

Meg persze csak 2 hónapja koronavírus van. Mégis mikor bulizol?

2020. ápr. 25. 00:37
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Minek neked barátnő kisfiúcska? Ne ezen járjon az agyad. Maradj otthon es bújbe az ágynemű tartóba..áll a kuki? Akkor huzzál rá oszt lenyugodsz ..
2020. ápr. 25. 01:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne neten ismerkedj! Ott nem elég, hogy "nem vagy rosszképű gyerek", hanem hiper-szuper-extra tökéletesen kell kinézned, hogy férfiszámba vegyenek.
2020. ápr. 25. 08:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm, de ha így csinálom tovább nem lessz senkim :( a többinek meg remélem annyi boldogsága lessz az életbe amennyi volt mikor ezt le írta
2020. ápr. 25. 10:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!