Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan nővel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel aki a videóban szereplőhöz hasonló?

Figyelt kérdés
[link]

2020. ápr. 24. 22:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
24%
Szanalmas ha valakinek az a hobbija h szep legyen es jol mutasson ruhakban, taskakkal. Az meg h modoros es affektal csak hab a tortan.
2020. ápr. 25. 07:22
 32/37 anonim ***** válasza:
36%
Hát márpedig nekem ő tipikus a "bottal se" kategória, egyszerűen ronda.
2020. ápr. 25. 09:26
 33/37 anonim ***** válasza:
60%

30-as, részben egyetértek, pont azt mondom, hogy egy igazán szép nőnek - mint Palvin B - ennyiből áll szépnek lenni, hogy megfésülködik, mert kb. egy zsákban is szép lenne.

Az, hogy a kevésbé jó adottságú nőknek meg kell dolgoznia a külsejükért, igen, van benne valami. Én csak azt nem értem, hogyan van erre idejük. Fodrász, lakkozgatás, csecsebecsék, ruhavásárlás orrba-szájba. Én nem tudom, nekem ennél értékesebb az életidőm, hogy napi 3-4 órát a külsőmmel foglalkozzak. Nem is vagyok rászorulva, nagyon szép körmeim és kezem van, gyönyörű lenne lakkozva, de minek fújkáljam 3 naponta 10 percen keresztül, ha lakk nélkül is szép? Basszus ezalatt fogom inkább a kutyámat és megsétáltatom.

2020. ápr. 25. 12:06
 34/37 anonim ***** válasza:
29%

30

Aki trampli az sminkben is trampli, és smink nélkül is nőies egy finom nő (vagy a strandon, sportolás közben trampli vagy?). A tramplit és társait a csúnyácskább sminkkel minden percben felturbózott lányok mondják, és nyilván nem azokra akik nem jelentenek rájuk veszélyt mert tramplik, hanem épp hogy a konkurenciára próbálják rányomni, aki smink nélkül is néz ki valahogy, na őket tramplizzák igénytelenezik rendesen a férfiaknak. Ez így működik.

Ne mondd hogy nem, mert akkor nem ember vagy hanem egy szent:) Márpedig a szentek ritkák. De legalább tudatában lehetnétek annak hogy működtök.

A körömágy meg olyan, ha valaki nem kesztyűben főz ill. takarít, pláne vízkövet old, a kezén meglátszik, de ha vigyáz rá (vagy nem takarít...?) bírja az a körömágyápoló nélkül is. Igen, ha sokat takarít valaki kell valami ápolás.

2020. ápr. 25. 14:10
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

Igen, en smink nelkul a strandon vagy sportolas kozben vagy itthon a macskaszoros melegitomben trampli vagyok :D Ez van, ilyen a fejem, mint ahogy sok mas nonek is, felturbozas nelkul. A koromlakkozas kb ot perc, ahogy az alap sminkem felrakasa is 12 perc - egyszer direkt lemertem :D Nyilvan ehhez mar rutin kell, mert aki eleteben eloszor csinalja, az lehet tobb idot eltolt vele. Illetve mas kategoria az is akik minden nap olyan sminket dobnak fel, amikkel Make Up Artist versenyekre nevezhetnenek. Es ez nem napi szinten 3-4 ora, hogy normalisan nezzek ki, hanem inkabb heti szinten 3-4-5 ora, mert a mindennapi dolog az maximum a smink felrakasa, a kormot eleg hetente egyszer lakkozni, ha normalis minosegu lakkot hasznal az ember (fedolakkal nem pattog le mosogatas stb kozben sem). Ha komolyabb arcapolast akarok epp vegezni az is maximum heti 1-2 alkalom arcpakolassal, minden egyeb a zuhany resze, az meg mondjuk lehet tiz perccel tobb, mint annak aki maximum gyorsan attusfurdozi magat es ennyi.

Szoval nem gondolom, hogy a fel eletem elmenne ezekkel a dolgokkal, minden egyeb dologra jut idom, amire idot akarok szanni, van hobbim, arra is boven jut ido, sot meg igy is vannak uresjaratok a napjaimban, mint pl most fel ora kb, mert csak arra varunk epp, hogy megerkezzenek a barataink, ezert ucsorgok es ide irok, kesz az ebed, el van mosogatva, ki van takaritva (azt tegnap inteztuk), zuhanyoztam, koromlakkoztam, hajat mostam, sminkeltem, wc-t pucoltam.

Egyebkent meg nem azt tartom tramplinak, aki minden megeroltetes nelkul szep, de peldanak fel tudnam hozni a volt munkahelyemrol egy kolleganot, akivel joban voltunk, munkan kivul is talalkoztunk gyakran, neki pl mindig toredezett volt a korme, ami a munkaval jart, mert az o pozicioja leginkabb fizikai meloval jart, de lereszelni kb egy perc. A haja kocos volt es szinten toredezett, melon kivul is, kb annyit foglalkozott vele, hogy festette. A cipoje koszos volt, az arcbore alapjan pedig siman 10 evvel oregebbnek tippeltem volna nalam, pedig csak ket evvel volt idosebb, a szemoldoke pedig kusza volt es kiszedetlen. (Na, ezt igy leirva egyebkent sokkal rosszabbnak tunik, mint egyebkent, nem volt banyarem, csak siman latszott rajta, hogy egyaltalan nem foglalkozik ezekkel a dolgokkal.) Egyebkent nagyon birtam es sosem kritizaltam a kulsejet, mivel nem a lanyok irant erdeklodom, abszolut hidegen hagy, melyik hogy nez ki, nem ez szamit, ha arrol van szo, kivel leszek joban :D

2020. ápr. 25. 18:50
 36/37 anonim ***** válasza:
0%

Ja, es meg annyit, hogy akiket igy videokban lat az ember, hogy harmincezer sminktermeket meg testapolasi cuccokat mutat be egy het alatt es “hasznal”, annak a nagy resze csak munka es maximum a video elkeszitesenek a kedveert hasznaljak, megkapjak a cegtol, hogy promozza, vagy nem kapja meg, de erre hajtanak, hogy ebbol eljenek mert ez a hobbijuk. Mig mas mondjuk megfest egy kepet harom napon keresztul, ok ezzel vannak el, hogy kiserletezgetnek hat kulonbozo termekkel... Es onmagaban ezzel en nem latok problemat, mert szerintem egyik hobbi sem felsobbrendu egy masiknal, es ha a festes a hobbija valakinek, arra is ki lehet dobalni havi szinten rengeteg penzt, ha az olvasas, es hetente elolvasol egy konyvet, akkor az is lehet koltseges stb, minden hobbira vegtelen osszeget lehet elszorni, es mindegyikkel csak annyival elorebb, hogy ugy erzed, hasznosan, elvezetesen toltotted el a napod, es mindegyikkel adsz masoknak is, leginkabb inspiraciot, ha megosztod a dolgaid a megfelelo emberekkel.

Szoval anyagi szempontbol felesleges a sminkekre es tarsaira kielezni a kerdest, ennyi erovel siman ugy is fel lehet tenni, hogy osszejonnetek-e olyan novel, aki 100 ezer forintot kolt egy honapban a hobbijara, mindegy mi az. Lehet, hogy te azt mondod kapasbol, a festes az jobb hobbi, mert legalabb kirakjatok a falra a kepeket, tok jo, de mi van, ha amugy szarul fest es rondak a kepek, de o elvezi, de a te szemszogedbol csak penzkidobas, mert kezdeni semmit nem lehet a kepeivel :D

2020. ápr. 25. 19:03
 37/37 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem meg az lenne jó, ha a smink nélkül sajnos teljesen trampli nők szintén smink nélkül trampli faszikkal jöhetnének össze. Ugyanis a helyes srácoknak akik hozzájuk való nőt keresnek, nekik is kellemetlen átélni hogy ja ez te vagy? Esetleg átélni hogy te, kire hasonlít ez a gyerek? Jobb lenne ha az ú.n. igényes pasik kicsit kozmetikáznák magukat, és megtalálhatnák boldogságukat az igényes, folyamatosan sminkelt nők személyében. Akik pedig nem akarnak minden egyes áldott nap ezzel foglalkozni, mert akár elfogadják az arcukat, akár mert nem kell feltétlenül rájuk turbó, ők is megtalálhatnák hozzájuk való párjukat hamarabb. Mert a jobb pasiknak nem kellene átrágniuk magukat a felturbózott nőkön. Többen mesélik hogy fárasztó. Úgyis az igényesség számít nem? Akkor igényes de esetleg tramplibb férfiak és igényes nők, hajrá.
2020. ápr. 25. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!